Tuesday, 19 March, 2024

Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας για το “Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου”

Άλλος ένας στόχος που τέθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας πριν 1 χρόνο είχε αίσιο τέλος!
Όταν ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Γεώργιος Καρανίκας ανέφερε το πρόγραμμα των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου που εξασφάλισε η ΕΣΕΕ μέσω ΕΣΠΑ, φάνηκε ένας στόχος σχεδόν ακατόρθωτος.
Καταφέραμε σε συνεργασία με τον Δήμο να φέρουμε στην πόλη μας το πρόγραμμα “Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου -OPENMALL” που θα αλλάξει την όψη της αγοράς μας. Το όνειρο να γίνει η αγορά μας αξιοθέατο για τον καταναλωτή μπήκε πλέον επίσημα σε διαδικασία υλοποίησης.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας και ο Πρόεδρος Νεκτάριος Ελμαλόγλου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που συμπορεύτηκαν μαζί μας έτσι ώστε να διεκδικήσουμε κάτι καλό για τον τόπο μας, για την αγορά μας, για τις δουλειές μας.
Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά πως όταν βάζουμε στόχους όλοι μαζί, πάντα κάτι καλό βγαίνει. Ο καθένας από την πλευρά του, πάντα μπορεί να δώσει κάτι για να φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά για την δύναμη που μας δώσατε ώστε να διεκδικήσουμε μαζί με τον Δήμο 1.900.000 ευρώ για την αγορά μας, για την πόλη μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.ΕΛΜΑΛΟΓΛΟΥ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.ΒΟΣΝΑΚΗΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου