Friday, 29 March, 2024

Ο δήμος Έδεσσας αναμορφώνει πλήρως τις παιδικές χαρές!

Οι άλλοι δήμοι περί άλλων τυρβάζουν

Ο δήμος Έδεσσας πέτυχε μέσω χρηματοδοτούμενου προγράμματος του Πράσινου Ταμείου να ξεκινήσει την πλήρη αναμόρφωση των παιδικών χαρών στην Πλατεία Μ. Αλεξάνδρου, την Κόκκινη Πλατεία, το Πάρκο Μεραρχίας, τη Στρωμνίτσης, την Άρνισσα και το Νέο Άγιο Αθανάσιο. Ήδη, από διάφορες χρηματοδοτικές πηγές, έχουν γίνει αναμορφώσεις των παιδικών χαρών στις πλατείες Μικράς Ασίας και Γρανικού και το πάρκο της 25ης Μαρτίου, με εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς καθημερινά προσελκύουν πολλά μικρά παιδιά και γονείς, προσφέροντας ποιοτική και ασφαλή διασκέδαση.
Οι νέες παιδικές χαρές, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας για συμμόρφωση με όλους τους σύγχρονους κανόνες ασφάλειας, θα περιλαμβάνουν διαμόρφωση του χώρου, καινούργια παιχνίδια και ειδικό δάπεδο ασφαλείας.
Οι αποξηλώσεις των παλιών παιδικών χαρών έχουν ξεκινήσει στην Άρνισσα και τον Άγιο Αθανάσιο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποξηλωθούν οι παλιές παιδικές χαρές στην πόλη της Έδεσσας, για να περάσουν στο στάδιο της διαμόρφωσης των χώρων και στη συνέχεια στην τοποθέτηση των καινούργιων παιχνιδιών και των δαπέδων ασφαλείας.
Ο δήμος ζητά την κατανόηση των παιδιών και των γονέων, που θα στερηθούν τις παιδικές χαρές κατά την περίοδο υλοποίησης των έργων, όμως θα αποζημιωθούν με νέες και ασφαλείς παιδικές χαρές, κάτι που στους υπόλοιπους δήμους του νομού είναι όνειρο θερινής νυκτός, καθώς δεν υπάρχει ακόμη πρόγραμμα στο οποίο να έχουν ενταχθεί και οι παιδικές χαρές ρημάζουν καθημερινά και δεν μπορούν οι γονείς να πάνε σε κάποιους χώρους ψυχαγωγίας τα παιδιά τους…

Ο δήμος Έδεσσας αναμορφώνει πλήρως τις παιδικές χαρές!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου