Friday, 26 April, 2024

Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ από την Πέλλα στις εθνικές εκλογές – Δηλώσεις Αλεξανδρίδου, Μακρίδου, Παπαδάκη

Το Κίνημα Αλλαγής έδωσε στη δημοσιότητα – αφού τα ενέκρινε η Κεντρική Επιτροπή – τα ονόματα των υποψηφίων

στις περισσότερες περιοχές της επικράτειας.

Κορυφαία στελέχη του Κινήματος Αλλαγής επισημαίνουν ότι στόχος της ανακοίνωσης των περισσοτέρων υποψηφίων στις περιφέρειες της χώρας τόσο νωρίς, ήταν να εγκατασταθούν «μόνιμα κλιμάκια» στις περιφέρειες ώστε «260 πολλαπλασιαστές του μηνύματος του Κινήματος Αλλαγής να συνομιλούν καθημερινά με τον κόσμο και να αγωνίζονται για να πείσουν την κοινή γνώμη να είναι τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ και με υψηλό ποσοστό».

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Πέλλα, πλην υποψηφίου από την Αλμωπία:

Αλεξανδρίδου Ραχήλ, Σκύδρα (Δικηγόρος)

Μακρίδου Αγάθη, Γιαννιτσά (Ιδ. υπάλληλος)

Παπαδάκη Κική, Έδεσσα (Σύμβουλος αγροτικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων)

Παπανικολάου Νίκος, Γιαννιτσά (πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών, Δικηγόρος)

Τεκτερίδης Γαβριήλ, Αραβησσός δήμου Πέλλας (επιχειρηματίας)

Οι δηλώσεις των υποψηφίων:

Η δικηγόρος, Μέλος ΚΠΕ Κινήματος Αλλαγής Ραχήλ Αλεξανδρίδου δήλωσε στο «Λόγο της Πέλλας»:

«Το Κίνημα Αλλαγής προχώρησε σε ανακοίνωση των Ψηφοδελτίων του για τις Εθνικές Εκλογές στο Νομό Πέλλας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Για την Εκλογική Περιφέρεια της Πέλλας, ανακοινώθηκε και η δική μου υποψηφιότητα, όπως και των λοιπών συνυποψηφίων μου, με τους οποίους  θα δώσουμε έναν δυνατό και έντιμο αγώνα! Ευχαριστώ το Κίνημα Αλλαγής και την Πρόεδρό του, Φώφη Γεννηματά για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ για την εκλογική επιτυχία της παράταξής μας! Εύχομαι καλή επιτυχία και καλό Αγώνα στους συνυποψηφίους μου»!

Το μέλος ΚΠΕ ΚΙΝ.ΑΛ. Αγάθη Βουδρεσλή Μακρίδου, εκφράζει τις ευχαριστίες της στην παράταξη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της: «Ευχαριστώ την παράταξη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου περιλαμβάνοντας με στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ Πέλλας. Συνεχίζουμε εντατικά και ακούραστα την δουλειά, με δυναμισμό, ειλικρίνεια και αγωνιστικότητα σε όλη την Πέλλα».

Η σύμβουλος αγροτικών προγραμμάτων Κική Παπαδάκη, σε κοινοποίηση της στο προφίλ της, στο φβ, σημειώνει:

«Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώτη Γεννηματά, καθώς και τα όργανα του Κινήματος για την εμπιστοσύνη και την τιμή να με συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην πατρίδα μου, την Πέλλα.

Μαζί με τους συνυποψηφίους μου θα δώσουμε αγώνα ήθους, τόλμης και ορμής. Θέλω και αγωνιστώ για την Ελλάδα του αύριο! Να γίνει η χώρα μας, χώρος χαράς και αισιοδοξίας για κάθε πολίτη. Η Πέλλα της καρδιάς μου θα με έχει συνοδοιπόρο με πείσμα και επιμονή σε κάθε σκληρή και αυτονόητη μάχη για το καλό του τόπου μου και της ζωής μας»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου