Friday, 26 April, 2024

Οι απολυμένοι εργαζόμενοι των Λουτρών Πόζαρ απαντούν!

Σε απάντηση όλων των δημοσιευμάτων που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, οφείλουμε να πάρουμε θέση σχετικά

με τις δικές μας προτάσεις και κινήσεις που αφορούν την παραμονή μας στην εργασία μας.
Η αλήθεια είναι ότι υπογράψαμε συμβάσεις οι οποίες δεν έπρεπε να γίνουν, καθώς η τελευταία ρύθμιση του Υπουργείου, μιλούσε ξεκάθαρα για ανταποδοτικότητα, που δεν υπάρχει στην Επιχείρηση και η αμοιβή γίνεται έναντι αντιτίμου.
ΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΒΑΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΦΥΓΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.
ΠΑΡΟΤΙ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΑΣ.
ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ 2 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΑΜΕ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΝΟΨΕΙ ΕΟΡΤΩΝ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου