Friday, 29 March, 2024

Νίκος Παππάς: «Κανένας Έλληνας, καμία Ελληνίδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει πίσω» (vid)

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μία ιστορική τομή που επέλεξε ο ελληνικός λαός, η ιστορική επιλογή της ψήφου στην Αριστερά. Και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ξεπεράσει τις πληγές

που άφησε το πολιτικό σύστημα με τα δύο πρώτα Μνημόνια στο σώμα της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο οποίος βρίσκεται στην Πέλλα για το διήμερο 20 και 21ης Απριλίου, κατά την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών.pappasgiannitsa«Η χώρα γυρίζει σελίδα», τόνισε ο υπουργός, σε δηλώσεις του κατά την προσέλευσή του στο Πνευματικό Κέντρο. pappas-023«Η περιοδεία μας λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο όπου η χώρα γυρίζει σελίδα και το συνειδητοποιούν και οι εταίροι της και οι φίλοι της και οι λιγότερο φίλοι της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός. «Νομίζουμε ότι τα οικονομικά αποτελέσματα θα εκπλήξουν τους πάντες και είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας οι Έλληνες μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η χώρα γυρίζει συνολικά σελίδα. Μπαίνει στη σφαίρα της δίκαιης ανάπτυξης».

pappas-033chrisΣυντονιστές της πολιτικής εκδήλωσης η Α. Σεμερτζίδου και ο Π. Γάγκλιουpappasgaglioupappas-027«Η ελληνική περιφέρεια έχει ανάγκη από συντονισμένες δράσεις και μια μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση ώστε να δώσει τη δυνατότητα στον αγροτικό τομέα, των υπηρεσιών και της μεταποίησης να πάρουν μπροστά, να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, οπότε και να δημιουργηθεί πρόσθετο εισόδημα για τους ανθρώπους της υπαίθρου. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργήσει μια νέα προοπτική εθνικής ανάτασης, παρόμοια με αυτήν που ζήσαμε στις αρχές της δεκαετίας του ’80, αν και το παγκόσμιο τοπίο, όπως και της χώρας μας είναι διαφορετικό από αυτό της τότε δεκαετίας…» δήλωσε μεταξύ άλλων,  η βουλευτής Θ. Τζάκρη που συνόδευε τον Υπουργό.tzakri

Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης μίλησε μεταξύ άλλων, για τα πλεονεκτήματα του νομού από ‘’άκρη σ’ άκρη’’, για τα γεωθερμικά πεδία, το χιονοδρομικό, τον αρχαιολογικό χώρο της Πέλλας, και τη δυνατότητα ανάπτυξης τους, όπως και την προσπάθεια για την ίδρυση ομάδων παραγωγών για την ενοποίηση των αγροτών και κτηνοτρόφων και ζήτησε να χρηματοδοτηθούν οι οδικές παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, από το ΠΑΑ το φράγμα του Αλμωπαίου και 5 μικρές λιμνοδεξαμενές στους τέσσερις  δήμους της Πέλλας, να βοηθηθούν οι αγρότες με 50% μείωση της φορολογίας στους οργανωμένους σε οργανώσεις παραγωγών, να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ το ανάκτορο της Πελλαίας χώρας, κ.α.

Το πρωί της Παρασκευής ο κ. Παππάς, θα έχει συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα, ενώ στις 11.30 θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και κατοίκους του Αρχάγγελου.pappas-035Να σημειώσουμε πως στο τέλος των τοποθετήσεων, έγιναν ερωτήσεις από τους παριστάμενους και τους δημοσιογράφους, που όμως δεν φάνηκε να ικανοποίησαν και ιδιαίτερα οι απαντήσεις του Υπουργού, όπως για το δημογραφικό που τέθηκε από τον πρόεδρο των Τριτέκνων Α. Ντιούδη και ο κ. Παππάς το ”γύρισε” στους παιδικούς σταθμούς και το τι κάνουν στην… Ολλανδία ή σε άλλα κράτη!

Όσο για το μητρώο των ιστοσελίδων, που μπήκε σε εφαρμογή, καιρός είναι να καθαρίσει σταδιακά το τοπίο και να διαχωριστεί η θέση τους από τα μπλογκς!

Χριστίνα Παπαδοπούλου

*Το σύνολο του περιεχομένου είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου