Thursday, 28 March, 2024

Νίκος Παπανικολάου: Ο κόσμος της αγροτικής παραγωγής ήταν και παραμένει στο κέντρο της πολιτικής μας

Τα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων απέδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο εκτεθειμένος σε αυτά, είναι ο αγροτικός κόσμος της χώρας και ειδικότερα της Πέλλας

Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για το μέλλον της παραγωγής του, αλλά και της παραμονής του στον κλάδο της παραγωγικής διαδικασίας θέτει σε κίνδυνο την όποια περιφερειακή αναπτυξιακή προσπάθεια.
Με ευθύνη και χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες οφείλουμε να απαντήσουμε με καθαρές αποφάσεις που θα θωρακίσουν θεσμικά και θα ενισχύουν ουσιαστικά, τους ανθρώπους της παραγωγής και της υπαίθρου.
Η άμεση καταβολή των αποζημιώσεων, η ενίσχυση των υποδομών, η απλοποίηση των διαδικασιών, οι πρωτοβουλίες ενίσχυσης των πρωτοποριακών δράσεων, η ενημέρωση και η καινοτομία, αποτελούν τους βασικούς άξονες μιας πολιτικής που δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για μια κοινωνία που αγωνίζεται καθημερινά για την επιβίωσή της.
Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ απέδειξε στο παρελθόν ως κυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ) και προωθεί σήμερα με τις Νομοθετικές του Πρωτοβουλίες και τις Προγραμματικές του πολιτικές, τη συνέπεια του απέναντι σε αυτό το μεγάλο παραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.
Στάθηκε και θα σταθεί δίπλα στον αγρότη και την αγρότισσα, τους νέους και τις νέες που επιμένουν να σχεδιάζουν και να επενδύουν στην αγροτική παραγωγή, δημιουργώντας με την επιλογή τους αυτή, ένα σημαντικό κεφάλαιο ανάπτυξης της Πέλλας, αλλά και της χώρας.
Νικόλαος Παπανικολάου
Υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου