Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μύρισε τον… κλέφτη του αρώματος της!

Δύο κοπέλες από την Πέλλα, στον γυρισμό από Αθήνα με το τρένο είχαν μια απίστευτη εμπειρία! Κάποια στιγμή στο μέσο της διαδρομής, αποκοιμήθηκαν

Η μία ακούμπησε δίπλα στο κάθισμα το κινητό της και η άλλη είχε δίπλα της ένα σάκο, με δυο τρία δώρα μέσα για τους δικούς εφόσον επέστρεφε. Στο πάνω μέρος, ένα άρωμα για την αδελφή της… Όταν ξύπνησαν μετά από λίγη ώρα διαπίστωσαν αρχικά ότι το κινητό είχε κάνει φτερά και στη συνέχεια ότι από τον σάκο που μάλλον δεν ήταν καλά κλεισμένος, έλειπε το γυναικείο άρωμα που είχε πάρει η μία κοπέλα δώρο. Στάση δεν είχε κάνει το τρένο, οπότε σκέφτηκαν πως ο δράστης είναι ακόμη μέσα! Πηγαίνοντας από βαγόνι σε βαγόνι… τις ‘’χτύπησε’’ η μυρωδιά του αρώματος! Ο δράστης προφανώς νόμισε ότι ήταν ανδρικό και… λούστηκε με αυτό! Έτσι πιάστηκε στα… λούσα και φρέσκος και μοσχοβολιστός έτοιμος για χειροπέδες στην επόμενη στάση!

Εντωμεταξύ, μία καταγγελία για κλοπή και πάλι σε διαδρομή τρένου έγινε γνωστή

«Με έκλεψαν μέσα στο τρένο, είχα κλείσει τους κλέφτες στην τουαλέτα, και οι υπεύθυνοι…»

θα ήθελα να κάνω τα παράπονά μου για την συμπεριφορά των υπευθύνων της αμαξοστοιχίας 600 από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη στις  17/2/2017.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έγινε κλοπή ενός σακιδίου από δύο άτομα που έγιναν αντιληπτά από τον ιδιοκτήτη και σε κάλεσμα των υπευθύνων (ενώ αυτά είχαν κλειστεί σε τουαλέτα του τρένου) δεν έγινε καμία ενέργεια να αναζητηθούν στο τρένο για να συλληφθούν και να επιστρέψουν τα αντικείμενα που αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη του σακιδίου. Σαν δικαιολογία ανέφεραν ότι ίσως και να πήδηξαν από το τρένο, ενώ αυτό βρισκόταν πάντα σε κίνηση… Εκτός αυτού όμως δεν φρόντισαν να ενημερώσουν από τα μεγάφωνα και τους υπόλοιπους ταξιδιώτες για το συμβάν με αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη που έκανε στάση το τραίνο οι κλέφτες να φύγουν ήσυχοι με τα κλοπιμαία που ίσως είχαν αφαιρέσει και από άλλους επιβάτες.

Αναγνώστης tromaktiko

Μύρισε τον… κλέφτη του αρώματος της!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου