Friday, 26 April, 2024

Μηνυτήρια αναφορά στην ομάδα πρωτοβουλίας πολιτών για την επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης από τον δήμο Πέλλας! (βίντεο)

Στα πλαίσια της βιοτεχνικής-γεωργικής έκθεσης της Κρύας Βρύσης όπου εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου

μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών για την επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης ‘’έστησαν’’ ένα τραπεζάκι με ένα πανό ‘’Κρύα Βρύση- Δήμος ξανά’’ και συγκέντρωναν υπογραφές.

ypografes

Όπως είπαν, οι υπογραφές έχουν φτάσει τις 3.000 το προηγούμενο διάστημα που έχει συγκροτηθεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

tsatsos

Λίγο πριν ξεκινήσει η έκθεση, τα μέλη της πρωτοβουλίας πληροφορήθηκαν από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ότι τους έχει υποβληθεί μήνυση από τον δήμο Πέλλας και πως θα ‘πρεπε να τα μαζέψουν και να φύγουν! Προφανώς, δεν ταίριαζαν στο όλο… πανηγυράκι!

dimos

Κατόπιν επαφών, και δείχνοντας τη σχετική αίτηση προς τον δήμο από τις 26 του μηνός, με την οποία ενημερώνουν για την παρουσία τους, το θέμα θεωρήθηκε λήξαν… Δύσκολο να διανοηθεί κανείς για ποιο λόγο ενόχλησαν, όταν δεν πρόκειται για κάποιο υβριστικό ή προκλητικό περιεχόμενο στο πανό ή στη συγκεκριμένη κίνηση…

 aitisidimos

Προς το παρόν!

Εντωμεταξύ, η ομάδα πρωτοβουλίας πολιτών για την επαναφορά και επανίδρυση του Δήμου Κρύας Βρύσης, με αναφορά προς τη Θ. Τζακρή, τονίζει πως: “Αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης  και Τουρισμού καθώς επίσης και βουλευτή Πέλλας  ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία διαχειρίστηκε προσωπικά το ευαίσθητο θέμα της παραμονής του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης με τις συνεχείς επαφές και παρεμβάσεις της προς το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Τονίζουμε ότι οι προσπάθειες μας για την επαναφορά του Δήμου Κρύας Βρύσης, συνεχίζονται, καθώς αποτελεί μαζικό αίτημα των πολιτών του πρώην Δήμου”.

Η  ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Σοφία Τσεσμετζίδου

Τάκης Φωστηρόπουλος

Κυριάκος Τσάτσος

Στάθης Μαυρίδης

Νίκος Φωστηρόπουλος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου