Thursday, 25 April, 2024

Με επιτυχία τα Αγαθοβούλεια 2019 από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών

Το Αγαθοβούλειο 3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, για 24η χρονιά πραγματοποίησε εκδηλώσεις Αθλητισμού και Πολιτισμού με τίτλο «ΚΔ΄ΑΓΑΘΟΒΟΥΛΕΙΑ 2019»

συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση προς τιμήν του ευεργέτη του σχολείου Αρχιμανδρίτη Γρηγ. Αγαθόβουλου.


Για 19η χρονιά πολυπληθής αποστολή μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών από το Σχολείο Δροσιάς Λάρνακας Κύπρου επισκέφθηκαν την πόλη μας και τίμησαν τις εκδηλώσεις.


Οι μαθητές έλαβαν μέρος στους αγώνες στίβου, που έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών την Παρασκευή 10 Μαΐου, υπό την αιγίδα του Δήμου Πέλλας, της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας καθώς και της ΟΕΣΑΔ.


Το απόγευμα της ίδιας μέρας στον αύλειο χώρο του Σχολείου, πραγματοποιήθηκαν πολύμορφες πολιτιστικές εκδηλώσεις, με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από μαθητές του 3ου Δημοτικού και μαθητές του φιλοξενούμενου σχολείου.


Στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου είδαμε την εντυπωσιακή, όσο και συγκινητική έκθεση φωτογραφίας και εικαστικών έργων μαθητών της Ε ’& ΣΤ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων των Γιαννιτσών και του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς Λάρνακας στο πλαίσιο του προγράμματος Τοπικής Ιστορίας «Τα χνάρια των προσφύγων της πόλης μας».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου