Wednesday, 24 April, 2024

Με επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων με Τρία Τέκνα Δήμου Πέλλας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων με Τρία Τέκνα Δήμου Πέλλας την Κυριακή 14/01 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Ντιούδης, τόνισε για μια ακόμη φορά το τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα στο οποίο βρίσκεται η χώρα καθώς και τη σπουδαιότητα του τρίτου παιδιού για την ανανέωση του πληθυσμού.Επίσης ενημέρωσε τους τρίτεκνους για τις κινήσεις και τον αγώνα που έδωσε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων (ΠΟΤ) κατά το έτος 2017 με στόχο τη βελτίωση της τρίτεκνης οικογένειας.

Όσον αφορά τα επιδόματα ο Πρόεδρος δήλωσε: “Η κυβέρνηση εκφράζει με το χειρότερο τρόπο το μίσος της προς τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Κι ενώ κάνει αύξηση 40% στον προϋπολογισμό των επιδομάτων τιμωρεί τους τρίτεκνους γονείς μειώνοντάς τους τα επιδόματα. Τους τιμωρεί γιατί μεγαλώνουν την Ελλάδα. Γιατί φροντίζουν για το μέλλον της Ελλάδος. Επίσης καταργεί το μοναδικό δημογραφικό κίνητρο το οποίο είχε απομείνει,το ειδικό επίδομα τριτέκνων πολυτέκνων. Η κυβέρνηση αδιαφορεί για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας και θα μας έχει απέναντι της”.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας και την κλήρωση πολλών δώρων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου