Friday, 26 April, 2024

“Λαοθάλασσα” στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο – Ένταση με χημικά

Πλήθος κόσμου γέμισε και συνεχίζει να προσέρχεται στην πλατεία Συντάγματος, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Οι διαδηλωτές φωνάζουν «Όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών, στο σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που βρίσκεται σε εξέλιξη και παντού ακούγεται το “Μακεδονία ξακουστή”.


Οι ομιλίες σε εξέλιξη από τον Κρις Σπύρου ενώ πριν καταχειροκροτήθηκε η Ερμιόνη Κατσίφα, η αδελφή του Κωνσταντίνου που δολοφονήθηκε… επεισόδια σημειώθηκαν περίπου στις 2:30 το μεσημέρι μέχρι πριν λίγο, στα σκαλιά της δεξιάς εισόδου της Βουλής. Μερίδα διαδηλωτών ανέβηκε μέχρι το σημείο που έχουν κάνει μπλόκο τα ΜΑΤ και έριξε πέτρες, μπουκάλια, φωτοβολίδες και μπογιές σε βάρος των αστυνομικών. Οι Αστυνομικοί απάντησαν με κρότους λάμψης και χημικά. Η ένταση συνεχίζεται με πολίτες να φωνάζουν συνθήματα στους Αστυνομικούς.

Η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στο συλλαλητήριο μαζί με συμβούλους της δημοτικής αρχής

https://www.facebook.com/kathignatiadou/videos/2246427568965800/

Υπενθυμίζεται ότι στη Βουλή, όπου έχει δοθεί το σημερινό ραντεβού των διαδηλωτών, κατατέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το σχετικό νομοσχέδιο, για το οποίο θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές, έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου