Wednesday, 24 April, 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ήρθε, είδε και… πέταξε!

Ανάξια λόγου και γραφής η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πέλλα, ο οποίος θέλοντας να δώσει το αντιπολιτευτικό του στίγμα για τη νέα χρονιά

ξεκίνησε περιοδείες ανά την Ελλάδα αρχής γενομένης από την Πέλλα – και την Πιερία εχθές, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018.

Ο πολιτικός σχεδιασμός της ΝΟΔΕ Πέλλας επί του προχείρου χωρίς καμία ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους για την αλλαγή του προγράμματος του κ. Μητσοτάκη στα Γιαννιτσά! Ή μάλλον υπήρξε πληροφόρηση στο… facebook! Στα προφίλ κάποιων στελεχών της ΝΟΔΕ και της Τοπικής. Ενημέρωση προφανώς είχαν τα δικά τους παιδιά που αν δούμε τις… φάτσες τους από τώρα, ποιοι έτρεξαν από πίσω, ποιοι έγλειψαν, ποιοι έκαναν τα κονέ τους, ποιοι στήθηκαν μπροστά με χαμόγελο οδοντόπαστας, να μην ξεχάσουμε να κάνουμε flashback σε λίγα χρόνια. Θυμηθείτε τους όλους αυτούς σε δέκα και είκοσι χρόνια! Θα έχουν στρωθεί στις καρέκλες που ζεσταίνουν άλλοι σήμερα, αν θυμηθούμε την αντίστοιχη επίσκεψη του πατήρ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη το 1993 και την… εξέλιξη όλων αυτών που φαίνονται σήμερα!

Δείτε και… θα καταλάβετε το βίντεο του ’93

Τα λοιπά περιττά, καθώς το 2018 είναι έτος πολιτικών εξελίξεων στη χώρα και με τον Κυριάκο να παραμένει στη γραμμή του Βουκουρεστίου για το Μακεδονικό, δε θέλει πολύ μυαλό, λαϊκά και απλά, για να αντιληφθούμε ότι το πουλήσαμε το κορμί… πατριώτες. Το συμπέρασμα 25 χρόνια μετά ποιο είναι; Ότι πάντα κάποιοι θα τρέχουν από πίσω και θα βολεύονται στη συνέχεια με όποιο κόστος και κάποιοι άλλοι θα είναι νεροκουβαλητές μια ζωή, περιμένοντας τους “σωτήρες”, όπως ακούστηκε να φωνάζει ένας κύριος έξω από το δημαρχείο Πέλλας.

Χ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου