Saturday, 20 April, 2024

Καταδίωξη από την Άψαλο στα Γιαννιτσά ΟΠΚΕ με δύο ΙΧ φορτωμένα λαθρομετανάστες!

Οδηγοί δύο ΙΧ δε συμμορφώθηκαν στο σήμα για έλεγχο από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) στην Άψαλο Πέλλας, χθες Τετάρτη στις 22.30μ.μ., με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη από τους άντρες της ΟΠΚΕ

Ο οδηγός του ενός οχήματος- κλειστού τύπου φορτηγό αυτοκίνητο – δεν κατάφερε να διαφύγει σε μεγάλη απόσταση και το οδήγησε σε χωματόδρομο προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Μόλις αντιλήφθηκε ότι τον πλησίασε αρκετά το όχημα της ΟΠΚΕ σταμάτησε και διέφυγε πεζός στους αγρούς, αφήνοντας τους περίπου 30 λαθρομετανάστες που μετέφερε στα χέρια της Αστυνομίας.
Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος- τύπου 4×4 μεγάλου κυβισμού – ξέφυγε αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, με κατεύθυνση την πόλη των Γιαννιτσών.
Κατά τη διαδρομή μετά από σήμα στην Αστυνομία, ακολουθούσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. το οποίο όμως δεν κατάφερε να το ακινητοποιήσει. Κατά τη καταδίωξη οι επιβάτες του καταδιωκόμενου αυτοκινήτου πετούσαν από την οροφή σάκους με ενδύματα προκειμένου να εκτροχιάσουν το περιπολικό που τους καταδίωκε.
Μόλις έγινε γνωστό το συμβάν κινητοποιήθηκε όλη η αστυνομική δύναμη του Νομού και στήθηκε μπλόκο από περιπολικά στο Μελίσσι.
Ο οδηγός του τζιπ κατάφερε να διαφύγει με κινηματογραφικό τρόπο προσπερνώντας το μπλόκο πάνω από τις αφύλακτες νησίδες.
Ένα από τα περιπολικά που τον καταδίωκαν υπέστη σοβαρή ζημιά και στη συνέχεια κινητοποιήθηκε για τον εντοπισμό του η Αστυνομική δύναμη στα Γιαννιτσά. Παρότι συνεχίστηκε η καταδίωξη, δεν κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, διότι προφανώς διέφυγε από μία από τις πολλές εξόδους της πόλης.
Πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί μέχρι στιγμής, αναφέρουν και για λαθρομετανάστες επιβαίνοντες στο δεύτερο αυτοκίνητο.
Με πληροφορίες από ΚΑΘΡΕΦΤΗΣπελλας

Καταδίωξη από την Άψαλο στα Γιαννιτσά ΟΠΚΕ με δύο ΙΧ φορτωμένα λαθρομετανάστες!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου