Friday, 19 April, 2024

Ιγνατιάδου Κατερίνα, δήμαρχος Σκύδρας: «Οι γνωστοί συκοφάντες εξαπατούν τους συνδημότες μας» (vid)

Η Δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου και εκ νέου υποψήφια, στην ομιλία της στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

του Συνδυασμού της «Συμμαχία Πολιτών για το δήμο Σκύδρας» το βράδυ της Πέμπτης, 9 Μαΐου, αναφέρθηκε στα όσα ψευδή, όπως είπε, καταγγέλλει η Αντιπολίτευση:

«Προσπάθησαν πολλές φορές να εκμηδενίσουν και να υποτιμήσουν το έργο μας, να παραποιήσουν την αλήθεια, ισχυριζόμενοι ότι κόστισαν πολλά χρήματα οι παιδικές χαρές, … ψέμα που χρησιμοποιούν προεκλογικά, φωτογραφίζοντας άλλες και ανεβάζοντας στο διαδίκτυο την παιδική χαρά της Καλής, που δήθεν κόστισε πολλά χρήματα. Για όλα αυτά τα ψέματα, έλαβαν τις κατάλληλες απαντήσεις, από τον ίδιο τον προϊστάμενο της Τ.Υ. και τα θεσμικά όργανα του δήμου… απαντήσεις που τους εξέθεσαν. Καθώς αποδείχθηκαν τα ψέματα τους, με στοιχεία, νούμερα και έγγραφα και αποδείχτηκε ότι δολίως απέκρυψαν την αλήθεια… Πλησιάζει όμως ο καιρός που θα κριθούμε όλοι μας για όσα κάναμε ή δεν κάναμε. Θα κριθούν και αυτοί για όσο μίσος έβγαλαν…».

Η δήμαρχος ακολούθως, τόνισε τα έργα που έχουν γίνει από τη δημοτική αρχή, που και για αυτά, όπως υποστήριξε: «οι γνωστοί συκοφάντες εξαπατούν τους συνδημότες μας, δεχθήκαμε καταγγελίες, χωρίς πολιτικά επιχειρήματα…».

Στη συνέχεια, η κα Ιγνατιάδου δήλωσε ότι η παρούσα θητεία, κλείνει με έναν προυπ. έργων που έγιναν και έχουν εγκριθεί, 30 εκατ. ευρώ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου