Friday, 19 April, 2024

Θα διαλυθεί η αγορά: Πασίγνωστη εταιρεία ετοιμάζει δυναμική είσοδο στο χώρο των Super Market

Την ένταξη των καταστημάτων της στον «κλάδο» των super market εξετάζει η διοίκηση μεγάλης εταιρείας παιχνιδιών

Πρόκειται για την Jumbo που διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο καταστημάτων και συνυπολογίζει το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο τομέας του παιχνιδιού, μέσω του οποίου η επιχείρηση έγινε γνωστή στους καταναλωτές, έχει περιοριστεί σημαντικά, λόγω κρίσης.

Ήδη η Jumbo έχει ανοίξει τη βεντάλια των δραστηριοτήτων της και στο γενικό εμπόριο καθώς σε ένα κατάστημα ο καταναλωτής μπορεί να βρει σήμερα τα πάντα για το σπίτι, είδη καθαρισμού, και προϊόντα προσωπικής υγιεινής, ενώ σημαντικό ποσοστό αντιπροσωπεύει ο κλάδος των εποχιακών ειδών (χριστουγεννιάτικα είδη, αποκριάτικα είδη, καλοκαιρινά είδη κ.λπ.).

Έτσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση του Jumbo δεν θα δυσκολευθεί να μετατρέψει τα καταστημάτων της αλυσίδας σε super market αφού το μόνο που μένει ουσιαστικά να εντάξει, είναι ο τομέας του φαγητού και των ποτών (αλκοολούχων και μη).

Αυτό σημαίνει πως οι μικρές επιχειρήσεις, οι κάβες και τα μπακάλικα θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν δύσκολο αντίπαλο, ειδικά για την περιοχή της Πέλλας, όπου πριν κάποια χρόνια υπήρχε αντίδραση για το άνοιγμα του συγκεκριμένου πολυκαταστήματος. Ήδη, το χτύπημα που έχει δεχτεί η τοπική αγορά, αν όχι όλου του νομού, είναι ισχυρό, με τη μείωση πωλήσεων στα βιβλιοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, κ.α.

lamianow.gr

Θα διαλυθεί η αγορά: Πασίγνωστη εταιρεία ετοιμάζει δυναμική είσοδο στο χώρο των Super Market

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου