Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η ομιλία του μέλους της Κ.Ε. της ΝΔ Νίκου Σκορδή στην εκδήλωση για τους Νέους στην Αυτοδιοίκηση

Στην εκδήλωση του Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ με θέμα: “Οι Νέοι στη Τοπική Αυτοδιοίκηση”, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Γιαννιτσών

το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Νίκος Σκορδής, που μίλησε για τον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δηλώνοντας ότι: «είναι ίσως ο πιο δύσκολος, αλλά ταυτόχρονα ο πιο δημιουργικός».

Η ομιλία του:

«Σας καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου στην όμορφη εκδήλωση που διοργανώνουν ο Τομέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Οννεδ σε συνεργασία με την Οννεδ Δήμου Πέλλας.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρωτοβουλία και την εξαιρετική οργάνωση και να πω ότι είναι πολύ ευχάριστο και ενθαρρυντικό να βλέπουμε τόσο κόσμο σε μια εκδήλωση της Οννεδ!

Φίλες και φίλοι,

Γίνεται πολύς λόγος για την παρουσία των νέων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά η παρατήρηση που θα ήθελα να κάνω, μιας και μου δίνεται η ευκαιρία, είναι ότι το «νέο» από μόνο του δεν είναι αρκετό.

Αυτό που χρειάζεται είναι εργατικότητα, τιμιότητα και ειλικρινή διάθεση για προσφορά στον τόπο σου.

Οι νέοι πράγματι δίνουν μια διαφορετική διάσταση στη διοίκηση, προσφέρουν όρεξη, διάθεση και δημιουργικότητα.

Και αυτά τα στοιχεία μαζί με όσα ανέφερα παραπάνω είναι για μένα το μυστικό της επιτυχίας!

Άλλωστε νομίζω ότι οι περισσότεροι το γνωρίζετε αυτό και από τους ανθρώπους που έχουν περάσει από την ΟΝΝΕΔ και έχουν αποδείξει ότι τα καταφέρνουν εξαιρετικά και στην συνέχεια!

Εμείς έχουμε τη χαρά να παραδειγματιζόμαστε από τους προκάτοχους μας. Υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Δήμαρχος μας ο Γρηγόρης Στάμκος που διετέλεσε πρόεδρος Οννεδ Γιαννιτσών, το ίδιο και ο Διονύσης Στάμενιτης, αλλά και ο συντοπίτης μας Δάνης Τζαμτζής που έφτασαν στον αξίωμα του Δημάρχου και του Βουλευτή.

Φίλες και φίλοι,

Ο τομέας της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ίσως ο πιο δύσκολος αλλά ταυτόχρονα και ο πιο δημιουργικός.

Η άμεση επαφή με τους πολίτες και η δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν είναι αυτό που τροφοδοτεί όλους εμάς που ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι.

Θα συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια και ως αυτοδιοικητικοί, αλλά πρωτίστως ως Οννεδιτες»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου