Friday, 19 April, 2024

Η ομιλία της Προέδρου της Δημ.ΤΟ Πέλλας Σοφίας Πασσαλή στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ

Η Πρόεδρος της Δημ.ΤΟ Πέλλας Σοφία Πασσαλή στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την Τ.Α. επεσήμανε μεταξύ άλλων, ότι:  «Είναι εξαιρετικά σημαντικό ο ΣΥΡΙΖΑ

να ηττηθεί ολοκληρωτικά σε όλα τα επίπεδα, και πολιτικά και ιδεολογικά. Και αυτό πρέπει να γίνει στην κάλπη… το μήνυμα επιβάλλεται να είναι ηχηρό και ξεκάθαρο».

Διαβάστε ολόκληρη την ομιλία:

Αγαπητοί προσκεκλημένοι, κύριε Δήμαρχε Δήμου Πέλλας, κύριε Δήμαρχε Αλμωπίας, κύριοι πρώην βουλευτές, μέλη της πολιτικής επιτροπής, αγαπητοί μου φίλοι πρόεδροι των ΟΝΝΕΔ, σας καλωσορίζω στην εκδήλωση μας με θέμα οι νέοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Χαιρετίζω ακόμη τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κύριο Ταχιάο και τον ευχαριστώ που βρίσκεται σήμερα εδώ. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη που η εκδήλωση αυτή γίνεται εδώ στα Γιαννιτσά και που μας δίνεται η δυνατότητα να συζητήσουμε για το ρόλο των νέων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να ακούσουμε τις τοποθετήσεις τριών εξαίρετων ομιλητών σχετικά με το θέμα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν μιλάμε για τοπική αυτοδιοίκηση ουσιαστικά μιλάμε για τη ζωή μας την ίδια, την καθημερινότητα μας.

Γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση, και ειδικότερα του πρώτου βαθμού, αν το σκεφτούμε, αφορά τα πάντα, όλους τους τομείς της ζωής μας. Από τη στιγμή που βγαίνουμε από το σπίτι μας να πάμε στη δουλειά μας, μέχρι το σχολείο που πηγαίνουν τα παιδιά και οι παιδικές χαρές που παίζουν, τα νοσοκομεία, τις γειτονικές μας, το περιβάλλον που περικλείει τα σπίτια μας, ουσιαστικά τον τόπο που μεγαλώνουμε.

Και νομίζω ότι εμείς οι νέοι της ΟΝΝΕΔ το ξέρουμε αυτό, το έχουμε καταλάβει και το αποδεικνύουμε με τη στήριξη μας σε ανθρώπους που παλεύουν για τις τοπικές μας κοινωνίες, αλλά και με την ανάδειξη ικανών στελεχών που εκπροσωπούν την οργάνωση μας στους δήμους και στις περιφέρειες.

Προσωπικά είμαι πολύ περήφανη γιατί στη θέση που βρίσκομαι σήμερα ήταν παλιότερα άνθρωποι που άφησαν το στίγμα τους και με την μετέπειτα πορεία τους, όπως ο Στέλιος ο Βαμβίνης, που διετέλεσε δήμαρχος Γιαννιτσών ή ο Γρηγόρης ο Στάμκος ο τωρινός δήμαρχος Πέλλας αλλά και άλλοι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι, που μακάρι να είχα τον χρόνο να τους αναφέρω έναν έναν ξεχωριστά.

Φίλες και φίλοι,

Αυτό που μας συνέβη τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν είναι απλώς ένα ατύχημα που δεν έπρεπε να μας συμβεί. Είναι κάτι που δεν πρέπει ποτέ ξανά να επιτρέψουμε να αναδυθεί στην επιφάνεια και να κυριαρχήσει.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό ο ΣΥΡΙΖΑ  να ηττηθεί ολοκληρωτικά σε όλα τα επίπεδα, και πολιτικά και ιδεολογικά. Και αυτό πρέπει να γίνει στην κάλπη.

Και στις τρεις μάχες που έχουμε μπροστά μας, στις αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές του Μαΐου και στις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, το μήνυμα επιβάλλεται να είναι ηχηρό και ξεκάθαρο.

Εμείς στην Οννεδ είμαστε έτοιμοι, έχουμε έναν πολύ δραστήριο και ικανό πρόεδρο, έχουμε στελέχη σε όλη την Ελλάδα που θα βγουν μπροστά και θα δώσουν τον αγώνα, οι οννεδίτες, οι νέοι άνθρωποι για ακόμη μια φορά θα δώσουν τον παλμό να είστε σίγουροι!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ακόμη μια φορά όλους. Ευχαριστώ τον Μπάμπη Τσιανακά.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο μας τον Κώστα τον Δέρβο.

Ευχαριστώ πολύ τον βουλευτή μας και πρώην Υπουργό κύριο Καλαφάτη για την τιμή που μας κάνουν να είναι σήμερα εδώ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου