Thursday, 28 March, 2024

Επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ στο ΚΑΠΗ Έδεσσας

Επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Έδεσσας και συγκεκριμένα στον χώρο του Φυσικοθεραπευτηρίου πραγματοποίησε το τμήμα της Γ’ Λυκείου βοηθών Φυσικοθεραπευτών του ΕΠΑΛ Έδεσσας

με οκτώ μαθητές, τους οποίους συνόδευσε ο υπεύθυνος καθηγητής Ισαάκ Παναγιωτίδης.
Ξεναγήθηκαν στο Φυσικοθεραπευτήριο όπου παρακολούθησαν τη λειτουργία των μηχανημάτων με την υπεύθυνη Φυσικοθεραπεύτρια, Μαρία Χαρισοπούλου η οποία τους εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας των μηχανημάτων καθώς και την εφαρμογή τους. Επίσης είδαν το χώρο όπου πραγματοποιείται το πρόγραμμα κινησιοθεραπείας «Θεραπευτική άσκηση – Κινησιοθεραπεία» που υλοποιείται σε τμήματα με τη συμμετοχή μελών του ΚΑΠΗ.
Το τμήμα του ΕΠΑΛ Έδεσσας ευχαρίστησε την υπεύθυνη Φυσικοθεραπεύτρια για την επίσκεψη στο χώρο του ΚΑΠΗ και την ενημέρωση που τους παρείχε.
Ο Πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» Δημήτριος Γιώγας δήλωσε τη σπουδαιότητα της επαφής των εκπαιδευτικών και των σπουδαστών με τη λειτουργία δομών, εναλλάσσοντας και αποκομίζοντας γνώσεις με τους επαγγελματίες του χώρου. Επίσης τόνισε πως το ΝΠΔΔ του «ΕΥ ΖΗΝ» είναι ανοιχτό για μελλοντικές συνεργασίες με τις εκπαιδευτικές μονάδες του τόπου μας, στηρίζοντας τους νέους και τις επιλογές τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου