Friday, 19 April, 2024

Εξοργισμένος πολίτης επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς στη Σκύδρα και 50χρονος στην Έδεσσα εισέβαλε με μπιτόνι βενζίνης στη ΔΕΗ!

Άρχισε να ξεχειλίζει η αγανάκτηση για τα χρέη που συσσωρεύονται στους πολίτες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα δύο πολιτών που εξέφρασαν με… έντονο τρόπο

την οργή τους. Συγκεκριμένα, στη Σκύδρα, δύο Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι πολίτη, για επίδοση εγγράφου. Αυτός μπήκε στο σπίτι του, και βγήκε με… τσεκούρι!!!

Επιτέθηκε αρχικά στους δύο Αστυνομικούς χωρίς να τους τραυματίσει και στη συνέχεια προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας. Σε βάρος του πολίτη σχηματίσθηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Έδεσσα: 50χρονος εισέβαλε με μπιτόνι βενζίνης στα γραφεία της Δ.Ε.Η.

Πανικό προκάλεσε ένας 50χρονος κάτοικος του δήμου της Έδεσσας όταν μπήκε στο υποκατάστημα της ΔΕΗ όπου βρίσκονται τα γραφεία διακανονισμών οφειλών και απείλησε τους υπαλλήλους οι οποίοι μαζί με τους πελάτες βγήκαν αμέσως έξω τρομοκρατημένοι. Η αιτία της ενέργειάς του αυτής προφανώς,  να ήταν λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών.

Στα γραφεία της ΔΕΗ ειδοποιήθηκαν και έφτασαν αμέσως Αστυνομικοί και άνδρες της Π.Υ. Έδεσσας, όπου μετά από διαπραγματεύσεις ο 50χρονος συνελήφθη και θα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Έδεσσας.

Με πληροφορίες από tastv

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου