Friday, 19 April, 2024

Εξάρθρωση κυκλώματος που έφερε στη χώρα 98 κιλά χασίς

Στη μισή Μακεδονία επικεντρώθηκε το ανθρωποκυνηγητό των αστυνομικών υπηρεσιών για την πλήρη εξάρθρωση ενός κυκλώματος Αλβανών

που εισήγαγαν στη χώρα μεγάλη ποσότητα χασίς! Πρώτος συνελήφθη ο 29χρονος μεταφορέας που εντοπίστηκε σε περιοχή της Καστοριάς.

Το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε νεαρός αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου και στο εσωτερικό του τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 93 πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 98 κιλών και 210 γραμμαρίων. Όμως, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που προπορευόταν ως προπομπός, κατάφερε αρχικά να διαφύγει.

Εντοπίστηκε, όμως, σε περιοχή των Γρεβενών όπου το είχε εγκαταλείψει ο 34χρονος Αλβανός οδηγός του που συντόνιζε τη μεταφορά του φορτίου και αναζητείται. Το αυτοκίνητο, που κατασχέθηκε όπως και το φορτηγό, ανήκε σε μια 34χρονη Αλβανίδα η οποία συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Σταυρούπολης και παραπέμφθηκε μαζί με τον 29χρονο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Όπως και ο 34χρονος, οι έρευνες για τη σύλληψη του οποίου συνεχίζονται, κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου