Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο όχημα στο Κιλκίς, με 93 κιλά κάνναβη!

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο χθες (19-7-2017)

το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου στον χώρο αποσκευών του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 45 δέματα, που περιείχαν συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 93 κιλών και 141,4 γραμμαρίων.Επίσης σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο ακόμα ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου στον χώρο αποσκευών του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 δέματα με ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 14 κιλών και 390,4 γραμμαρίων. Τις έρευνες για την αναζήτηση των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

-Επίσης, συνελήφθη 45χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας για καλλιέργεια κάνναβης
Στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 44 δενδρύλλια κάνναβης ύψους μέχρι 170 εκατοστών.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, συνελήφθη χθες (19-7-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ένας 42χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια κάνναβης.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 44 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρες μέσα στο σπίτι του, αλλά και στην αυλή του σπιτιού του, ύψους μέχρι 170 εκατοστών. Στον χώρο του σπιτιού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης βάρους 178 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

-Ακόμη, συνελήφθησαν χθες (19-7-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο ενήλικες, ηλικίας 38 και 48 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογονών ουσιών. Ειδικότερα, αρχικά εντοπίστηκε ο 38χρονος και διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης βάρους 11,3 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών την προμηθεύτηκε από τον 48χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• 3 συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 92 γραμμαρίων,
• εξοπλισμός για καλλιέργεια κάνναβης (λαμπτήρες, μετασχηματιστές κ.α.)
• 2 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης και
• 2 ναρκωτικά δισκία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου