Thursday, 28 March, 2024

Δραστηριότητες Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά

Στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας των 23ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην Έδεσσα παραβρέθηκε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 9 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2018, στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία εκπροσώπων τοπικών αρχών, φορέων, μαθητών από τα σχολεία του Δήμου Έδεσσας και πλήθος κόσμου, η κυρία Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τον Πρόεδρό της Αθανάσιο Βασιλειάδη, παρακολουθώντας την επιτυχημένη εκδήλωση και δίνοντας συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Έδεσσας Δ. Γιάννου για την επιτυχή διοργάνωση και τη φιλοξενία της φλόγας που μεταδίδει τα ολυμπιακά ιδεώδη σε όλη την ανθρωπότητα μέσω του ταξιδιού της.

Αργότερα, την ίδια ημέρα (Παρασκευή 27/10) η κυρία Αθανασιάδου – Αηδονά παραβρέθηκε στη Γιορτή Κάστανου στην Τοπική Κοινότητα Όρμας του Δήμου Αλμωπίας. Εκεί, την καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Όρμας Κώστα Σταυρούλα, όπως επίσης εκπρόσωποι του Συλλόγου Νέων Όρμας που συμμετείχε στην προετοιμασία της εκδήλωσης. Η κυρία Αντιπεριφερειάρχης στο σύντομο χαιρετισμό της συνεχάρη τους διοργανωτές για το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε για τη ζεστή φιλοξενία. Επίσης, τόνισε την ανάγκη να στηριχτούν από όλους οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που σχετίζονται και με τοπικά αγροτικά προϊόντα για την μεγαλύτερη προβολή των δυνατοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε όλους τους τομείς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου