Thursday, 28 March, 2024

Διανομή προϊόντων στα μέλη του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Έδεσσας

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Έδεσσας «Οι τρεις Ιεράρχες» πέραν του βασικού του σκοπού που είναι η αγώνας για την αντιμετώπιση

του σοβαρότατου εθνικού προβλήματος, του δημογραφικού, ασκεί και φιλανθρωπική δράση. Στα πλαίσια αυτά μετά από αίτημά μας προς την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης ΑΕ(ΚΑΘ), από τον περασμένο Φεβρουάριο, εντάχθηκε στους στους δικαιούχους του ευρωπαϊκού συγχρηματοδοτούμενου έργου προγράμματος “SOCIAL PLATE”. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί οι ακόλουθες διανομές προϊόντων (οπωρολαχανικών) στα μέλη μας:

-Στις 27-2-2019 πραγματοποιήθηκε η 1η διανομή ΄΄Κράμβης η λαχανώδης ποικ. η ιταλική(μπρόκολο)΄΄ και

– στις 10-4-2019  πραγματοποιήθηκε η 2η διανομή:: ακτινιδίου, μελιτζάνας, Σικύου του ήμερου(αγγούρι) και σπανάκι.

Το πρόγραμμα “SOCIAL PLATE” υλοποιείται από το έργο «Υποστήριξη των κοινωνικών επιχειρήσεων για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού – Supporting Social Enterprises in combating poverty and social exclusion» και  συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A «Ελλάδα – Βουλγαρία 2014-2020». Μεταξύ των δράσεών του περιλαμβάνεται η διανομή προϊόντων με  μικρή διάρκεια ζωής σε ευπαθείς ομάδες, προωθώντας παράλληλα μία οικολογική προσέγγιση.

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι λόγω του μικρού διαθέσιμου χρόνου, η άμεση ενημέρωσή τους για την διανομή είναι εφικτή μέσω του κινητού τηλεφώνου με μήνυμα ή/και κοινωνικού δικτύου(facebook,blog,mail).Παρακαλούνται όπως ενημερώνουν άμεσα τον Σύλλογο για οποιαδήποτε αλλαγή στα στοιχεία επικοινωνίας(τηλέφωνο,μειλ).

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΚΑΘ ΑΕ και ιδιαιτέρως το προσωπικό που είναι επιφορτισμένο με την υλοποίηση του έργου του προγράμματος “SOCIAL PLATE” για την άμεση ανταπόκριση και αμέριστη βοήθεια τους.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου