Friday, 29 March, 2024

Δίκη Κοεμτζή: Αναβολή για τον Δεκέμβριο – Τι δήλωσε ο Α. Ξυλουργίδης (video)

Η πολυαναμενόμενη δίκη για την υπόθεση της 20χρονης Λίνας Κοεμτζή, δεν ξεκίνησε καν το πρωί της Τετάρτης, 12 Ιουνίου, στα Γιαννιτσά

καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο μετά από την παρέμβαση των δικηγόρων των κατηγορουμένων, έδωσε αναβολή για την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019.

Τι δήλωσε στον «Λόγο της Πέλλας» ο συνήγορος της οικογένειας Κοεμτζή, Αντώνης Ξυλουργίδης:

«Παρά την αναβολή και τις όποιες κωλυσιεργίες, η υπόθεση κάποια στιγμή θα φτάσει στα ακροατήρια. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πουν την αλήθεια. Τι πραγματικά συνέβη με την 20χρονη άτυχη Γαλήνη, έτσι ώστε και η οικογένεια της να μάθει την αλήθεια. Είμαστε πεπεισμένοι, ότι και σε αυτή την υπόθεση και στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης, θα βρέθει πολύ σύντομα άκρη.  Αναφερόμενος και στις συνομιλίες ο κ. Ξυλουργίδης είπε ότι ‘’αυτές την οδήγησαν στο σημείο που έφτασε’’».

Δείτε το βίντεο  

Η αγωνία της μάνας συνεχίζεται και η ίδια άλλωστε δήλωσε αποφασισμένη να πάει μέχρι τέλους τον Γολγοθά που περνάει τα τελευταία δυόμισι χρόνια, μετά τον μυστηριώδη θάνατο της κόρης της και επισημαίνει ότι δεν θα ηρεμήσει μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια. «Δεν θα το βάλω κάτω και θα συνεχίσω να ψάχνω για τους δολοφόνους της Λίνας μου. Όλα αυτά με κάνουν πιο δυνατή και με πεισμώνουν να συνεχίσω για να κυνηγήσω τους υπαίτιους», τόνισε η κυρία Τομπάζη τις προηγούμενες ημέρες.

photo Δημήτρης Τοσίδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου