Thursday, 28 March, 2024

Δήμαρχος Έδεσσας: Απάντηση σε λασπολόγους και συκοφάντες

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου με κοινοποίηση του στο προσωπικό του προφίλ στο φβ επιτίθεται στους λασπολόγους και συκοφάντες του έργου του, όπως αναφέρει.
Διαβάστε το δημοσίευμα:
Το τελευταίο διάστημα γνωστοί λασπολόγοι, που μερικοί από αυτούς αυτοαποκαλούνται και Δήμαρχοι ή Αντιδήμαρχοι, έχουν επιδοθεί σε μια καμπάνια υποβάθμισης του έργου μου και διάδοσης ψευδών ειδήσεων περί ασθένειας μου, αποχώρησης συμβούλων από την ομάδα μου, μη καθόδου μου στο Δήμο ή ακόμη περί ενασχόλησης μου με το Βουλευτικό αξίωμα όπου εκεί μάλιστα τάσσονται στο πλευρό μου για να με εκλέξουν όπως λένε, τους απαντώ, με το παρόν έγγραφο, που είναι μια από τις μεγαλύτερες αποδείξεις για το ποια είναι αυτή η ικανή ομάδα που διοικεί τον Δήμο Έδεσσας, ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΑ ΤΣΑΙΡ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ από τη ΓΓ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και είναι πλέον έτοιμο για δημοπράτηση και κατασκευή. ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Σας ευχαριστώ όλους εσάς τους αγνούς φίλους που μ’ αγαπάτε και είστε δίπλα μου, τον Άξιο Μητροπολίτη μας πατέρα ΙΩΗΛ που οι προσευχές του μου δίνουν δύναμη ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ και πλέον από σήμερα θα παρουσιάζω το έργο μου με εικόνες.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου