Thursday, 28 March, 2024

Β. Μεϊμαράκης από τα Γιαννιτσά: “Έχουμε πόλεμο και οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες”

Ο Πρόεδρος και υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα Γιαννιτσά

στην αίθουσα Δημοτικών Συνεδριάσεων όπου μίλησε σε στελέχη και φίλους του κόμματος ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της 22ας Νοέμβρη.

meimar2
Μετά το καλωσόρισμα από τον κ. Ταπαζίδη και τον δήμαρχο Πέλλας, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Παρισίου και ο κ. Μεϊμαράκης ξεκίνησε την ομιλία του, λέγοντας: “Έχουμε πόλεμο, όπως είπε ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ.

meimar4

Οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες. Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για την ελευθερία και τη δημοκρατία» και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση σε μία σειρά από ζητήματα πριν το ταξίδι του στην Τουρκία. Να ξεκαθαρίσει, όπως είπε, ότι οι κόκκινες εθνικές γραμμές για όλες τις πολιτικές δυνάμεις παραμένουν “και δεν είναι κόκκινες όπως τις έλεγε στο μνημόνιό του”.

meimar5
Συγκεκριμένα του ζήτησε να ξεκαθαρίσει ότι οι δηλώσεις Φίλη δεν ισχύουν καθώς η Βουλή των Ελλήνων έχει ψηφίσει τη γενοκτονία “και να μη στέλνει ενδοτικό μήνυμα πριν την επίσκεψή του”, να ξεκαθαρίσει επίσης ότι δεν μπορεί να υπάρξουν κοινές περιπολίες των συνόρων και πως τα hot spots πρέπει να γίνουν στην Τουρκία και εκεί, στη γειτονική χώρα, να γίνεται ο έλεγχος και η ταυτοποίηση των μεταναστών ώστε να σταματήσουμε η δουλεμπορία”.

Β. Μεϊμαράκης από τα Γιαννιτσά: “Έχουμε πόλεμο και οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου