Thursday, 25 April, 2024

Ανακαλύψαμε το λόγο που δεν κλείνουν τις λακκούβες στα Γιαννιτσά! (foto)

Η κατάσταση στους δρόμους της πόλης των Γιαννιτσών, όπως και ολόκληρου του δήμου Πέλλας, είναι γνωστή εδώ και χρόνια! Γεμάτη λακκούβες, τρύπες να θάψεις άνθρωπο… και γενικώς μια αθλιότητα!

Λίγη πίσσα, προχειρότητα, με την πρώτη βροχούλα, πάλι στα ίδια…

Έχουμε ασχοληθεί με το ζήτημα κατά καιρούς, το ζούμε όλοι καθημερινά, αναγνώστες μας στέλνουν μηνύματα για μηνύσεις προς το δήμο, σπασμένες ζάντες οχημάτων,… Όμως ότι και να λέμε, τελικά δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά! Γιατί; Ο δήμος μάλλον αφήνει τις τρύπες στους δρόμους για να μας βοηθήσει! Πώς; Με πολλούς τρόπους! Και οικονομικά και διατροφικά. Ανακαλύψαμε ότι στα Γιαννιτσά δεν έχουμε κοινές… λακκούβες, όπως στους άλλους δήμους. Αντί να έχουν νερά, χώμα, χαλίκια ή βρομιές, έχουν μανιτάρια!

Οπότε αν αρχίσουμε να καλλιεργούμε τα μανιτάρια θα έχουμε διπλό όφελος! Και θα τρώμε υγιεινά και αν είναι πολλά, θα τα πουλάμε και θα εξασφαλίζουμε και τα προς το ζην! Είδες ο δήμος; Τελικά, όλα για ένα λόγο γίνονται! Για αυτό την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να αποφύγετε μια τρύπα, ελέγξτε μήπως έχει και κάνα μανιταράκι να μαζέψετε!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου