Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΔΕΔΥ Πέλλας: Κάλεσμα στους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια

Ενώ η  Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός διατυμπανίζουν σε κάθε ευκαιρία τη δήθεν «καθαρή» έξοδό μας από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018

την προσεχή Δευτέρα 15 του Γενάρη φέρνουν στη Βουλή για ψήφιση το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει τα 70 προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης, μεταξύ των οποίων ο περιορισμός του δικαιώματος στην απεργία με την εισαγωγή που 50%+1, οι πλειστηριασμοί για χρέη προς το Δημόσιο από 500 ευρώ και πάνω, το υποχρεωτικό 30ωρο στην εκπαίδευση και οι συγχωνεύσεις σχολείων, η επανεξέταση των ανθυγιεινών επαγγελμάτων στο Δημόσιο με στόχο τον περιορισμό των δικαιούχων κατά 70.000 κλπ.

Για το λόγο αυτό η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει στάση εργασίας σε όλο το Δημόσιο τη Δευτέρα, 15 του Γενάρη 2018, από τις 12:00μμ έως τη λήξη του ωραρίου.

Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ ΠΕΛΛΑΣ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να πάρουν μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που θα διοργανωθούν Δευτέρα 15 του Γενάρη  σε όλη τη χώρα, με αιτήματα: – Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία.

– Να μην ψηφιστούν τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Πέλλας

Ο Πρόεδρος Σουκιούρογλου Γιάννης

Η Γ. Γραμματέας Χρυσανθίδου Λεμονιά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου