Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αγορά και λαϊκές: Ελλείψεις σε προϊόντα. Φόβοι για αυξήσεις ΦΩΤΙΑ!

Tα μπλόκα των αγροτών εφόσον συνεχιστούν θα δημιουργήσουν προβλήματα στην τροφοδοσία της αγοράς. Ήδη στην τοπική αγορά, από το μικρό μάρκετ μέχρι το σούπερ, το μπακάλικο και τα μανάβικα βλέπουμε τις πρώτες ελλείψεις.

Άνθρωποι της αγοράς κάνουν λόγο για τις τιμές των οπωροκηπευτικών πως αναμένεται να εκτιναχτούν. Παραγωγός λαϊκών αγορών είπε χαρακτηριστικά: «Αν συνεχισθεί η κατάσταση λίγες μέρες ακόμα τότε θα έχουμε πρόβλημα. Η πατάτα και τα βασικά είδη θα λείψουν και όταν τα βρίσκουμε θα τα πληρώνουμε χρυσά»!
Οι περισσότεροι παραγωγοί δηλώνουν ότι προς το παρόν και ιδιαίτερα για την αγορά του νομού Πέλλας, δεν αντιμετωπίζουμε ακόμη βασικές ελλείψεις, όμως αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις των αγροτών και το κλείσιμο των δρόμων, δεν θα μπορούν να διακινηθούν εύκολα τα προϊόντα: “Αν συνεχιστούν οι αποκλεισμοί κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Και ως συνήθως, τη νύφη θα πληρώσει ο καταναλωτής”.
Οι καταναλωτές ανήσυχοι φοβούνται ότι σε ενδεχόμενο ελλείψεων θα δράσουν πάλι τα κυκλώματα κερδοσκοπίας που πυροδοτούν τις τιμές σε βασικά είδη κατανάλωσης.

Αγορά και λαϊκές: Ελλείψεις σε προϊόντα. Φόβοι για αυξήσεις ΦΩΤΙΑ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου