Friday, 19 April, 2024

Έκανε το ταξί του ασθενοφόρο για να μεταφέρει ασθενή για αιμοκάθαρση

Μια περιπέτεια 12 ωρών με αίσιο τέλος έζησε τις προηγούμενες μέρες ένας τολμηρός ταξιτζής από το Κιλκίς, ο Λάζαρος Καλαϊτζής

ο οποίος προσπαθώντας να μεταφέρει για αιμοκάθαρση μια 84χρονη ασθενή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εγκλωβίστηκε στο δρόμο από τον χιονιά τρεις φορές.
Το… ανεμοσούρι (χιονοθύελλα) και η έντονη χιονόπτωση που έπληξαν το Κιλκίς δεν φόβισαν, ούτε εμπόδισαν τον 57χρονο πρόεδρο των ταξί Κιλκίς να πιάσει το τιμόνι και να μην προδώσει το ραντεβού με την 84χρονη φέροντας σε πέρας την αποστολή του.
Το ραντεβού με την ηλικιωμένη από το Κιλκίς είχε κλειστεί για τις 5:30 το πρωί προκειμένου να την παραλάβει από το χωριό Πικρολίμνι και να την μεταφέρει στην Θεσσαλονίκη για αιμοκάθαρση σε μονάδα τεχνητού νεφρού.
Ακολουθώντας τη συνηθισμένη διαδρομή μέσω Μαυρονερίου ο ταξιτζής επιχείρησε να φτάσει στην Πικρολίμνι. Ωστόσο, ο δρόμος έκλεισε λόγω του παγετού και επιχείρησε να προσεγγίσει το χωριό ακολουθώντας άλλη διαδρομή. Αποφάσισε να κάνει ολόκληρο κύκλο και μέσω του οικισμού Γαλλικού να φτάσει στο χωριό.
Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου