Thursday, 25 April, 2024

‘’Άρωμα’’ προεκλογικής εκστρατείας στην Πέλλα με Καράογλου και Κοψαχείλη

Τα τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΟΔΕ Πέλλας ρίχτηκαν στην εκλογική μάχη, ανοίγοντας την αυλαία των επισκέψεων στελεχών στο νομό με τον πρώην Υπ. Μακεδονίας Θράκης και Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Καράογλου και τον Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλη.
Από το πρωί της Πέμπτης 4 Σεπτέμβρη πραγματοποιείται περιοδεία κλιμακίου της ΝΟΔΕ με τους δύο βουλευτές σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

DSC01526

Περί τις 10πμ πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πέλλας συνάντηση με τον Δήμαρχο  Γ. Στάμκο, όπου ετέθησαν ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από τη λαϊκή αγορά των Γιαννιτσών και στις 11:30 πμ οι κύριοι Καράογλου και Κοψαχείλης συναντήθηκαν με αγρότες και στελέχη της ΑΣ στην Ένωση Γιαννιτσών.

DSC01530

Ο κ.Καράογλου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του κόμματος Β. Μεϊμαράκης στη ΔΕΘ Θεσσαλονίκης, δίνοντας έμφαση σε νέες επενδύσεις, την ολοκλήρωση του χωροταξικού πλαισίου, την οδική ασφάλεια και την αντισεισμική προστασία, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει ο τομέας υποδομών, μεταφορών, δικτύων, χωροταξίας και πολεοδομίας. Μίλησε μεταξύ άλλων, για τη μείωση της φορολογίας των αγροτών και κτηνοτρόφων, που αποτελούν τον πλέον παραγωγικό ιστό της ελληνικής κοινωνίας και υποστήριξε ότι με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα. Ακόμη κι αν η κατάσταση στη χώρα είναι δύσκολη θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης, δήλωσε.

Οι επισκέψεις των βουλευτών συνεχίζονται αυτή την ώρα στα δημαρχεία Σκύδρας, Αλμωπίας, Έδεσσας, στο Επιμελητήριο και στην Περιφερειακή ενότητα Πέλλας.
Για τις 8:00 μμ έχει οριστεί η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Πέλλας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας.

‘’Άρωμα’’ προεκλογικής εκστρατείας στην Πέλλα με Καράογλου και Κοψαχείλη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου