Tuesday, 19 March, 2024

Άδωνις Γεωργιάδης και Ν. Τζαβέλα από Γιαννιτσά: Πρέπει να δώσουμε μία μεγάλη νίκη στη ΝΔ

«Πρέπει να δώσουμε μια μεγάλη νίκη στη ΝΔ στις ευρωεκλογές για να ανοίξουμε το δρόμο προς τις εθνικές εκλογές», έτσι ξεκίνησε την ομιλία της

η υποψήφια ευρωβουλευτής με την ΝΔ, Νίκη Τζαβέλα στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Πέλλας στα Γιαννιτσά, όπου ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές στην αγροτική πολιτική και συνέχισε λέγοντας ότι«πρέπει στην ευρωβουλή να εκλεγούν άτομα που ξέρουν καλά τα θέματα της Γεωργίας». «Είμαστε το κατεξοχήν Ευρωπαϊκό κόμμα της Ελλάδος που με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή βάλαμε την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση» συμπλήρωσε η ίδια και κατέληξε τονίζοντας ότι «είμαστε η ραχοκοκαλιά της δημοκρατίας και της προόδου στην Ελλάδα».
Μετά την κ. Τζαβέλα στο βήμα ανέβηκε και ο αντιπρόεδρος της της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι «είναι πολύ ωραίο να δείτε κοντράζ ομιλία Τσίπρα που είναι τρεις κι ο κούκος και του Κυριάκου που γίνεται ο χαμός». Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ανέφερε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι τόσο καλό «που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας» ενώ δεν έλειψε και η αναφορά του για την Eurovision και την Βόρεια Μακεδονία λέγοντας «Μη σας πω καλύτερα τι έλεγα από μέσα μου για τον Τσίπρα όταν έβλεπα το Βόρεια Μακεδονία».
Όσον αφορά τις εθνικές εκλογές ο κ. Γεωργιάδης είπε «πιστεύω πως εθνικές εκλογές θα γίνουν στις 20 Οκτωβρίου δυστυχώς, γιατί ο Τσίπρας αγαπάει την καρέκλα και το να είναι πρωθυπουργός».
«Ένας άνθρωπος που κάνει show με τους νεκρούς στο Μάτι θα έχει πιστεύατε φραγμούς να κοροϊδέψει τους συνταξιούχους για τη 13η σύνταξη»; διερωτήθηκε ο ίδιος. Τέλος, εξέφρασε τον σεβασμό του για την κ. Τζαβέλα αναφέροντας ότι «ήταν πρωταγωνίστρια στα ενεργειακά θέματα, θέματα ΑΟΖ και θα γίνει πρωταγωνίστρια με την ψήφο σας στο μέλλον».
πηγή: grtimes.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου