Wednesday, 24 April, 2024

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας 

            Σας καλούμε να έρθετε στις  22 Απριλίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00΄π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ.έτους 2015.
ΘΕΜΑ 2ο Εισήγηση για κατακύρωση του πρακτικού αξιολόγησης των οικονομικών προσφορών του διαγωνισμού προμήθειας ¨Υλικών συντήρησης επισκευής δικτύου Ηλεκτροφωτισμού (Φωτ.σώματα κ.λ.π.).
ΘΕΜΑ 3ο Εισήγηση για παράταση χρονοδιαγράμματος της σύμβασης: «Δράσεις δημοσιότητας, καλλιτεχνικής ανάδειξης και δημιουργίας θεματικών διαδρομών στο Δήμο Αλμωπίας, στο πλαίσιο της πράξης “Living history- living nature”».
ΘΕΜΑ 4ο Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών του 1ου μειοδότη του έργου: ‘’Υποέργο 1-Κατασκευή αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων οικισμού Αριδαίας’’-Πρόσκληση μειοδότη, για υπογραφή της σύμβασης.
ΘΕΜΑ 5ο Εισήγηση για παράταση χρονοδιαγράμματος παραδοτέων του έργου: “Ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων και της φυσικής κληρονομιάς του Δήμου Αλμωπίας, μέσω ερευνών πεδίου και ψηφιακών εφαρμογών στο πλαίσιο της πράξης «Living history, Living nature».
ΘΕΜΑ 6ο Εξέταση της υπ΄αριθ.πρωτ:8875/14-04-2015 εισήγησης του τμήματος Οικονομικών Υπηρεσιών για τροποποίηση της με αριθ.238/2011 απόφασης Δ.Σ με θέμα: <<Επιβολή τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων υπέρ Δήμου Αλμωπίας>>.
ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή.
ΘΕΜΑ 8ο Έγκριση Όρων Δημοπράτησης για το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ».
ΘΕΜΑ 9ο Έγκριση Όρων Δημοπράτησης για το έργο: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΕΤΟΧΩΡΙΟΥ».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου