Thursday, 28 March, 2024

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με εκπροσώπους του Συλλόγου «Η Σκάλα»

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με εκπροσώπους του Συλλόγου «Η Σκάλα»
Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας στον τομέα του πολιτισμού και του περιβάλλοντος

Εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Νησίου «Η Σκάλα» δέχθηκε σήμερα, 13/01, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο γραφείο του στο Διοικητήριο.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη συνεργασία Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και Συλλόγου σε διάφορες δράσεις στις οποίες μετέχει ο Σύλλογος από την τοπική κοινότητα Νησίου του Δήμου Έδεσσας. Ειδικότερα, ζητήθηκε η συνεργασία και η στήριξη της Π.Ε. Πέλλας για τη διοργάνωση της γιορτής της καραβίδας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούλιο. Η εκδήλωση αυτή αποτελεί διοργάνωση – θεσμό για την ευρύτερη περιοχή, προβάλλει την παραδοσιακή καραβίδα προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν από τον κ. Θεοδωρίδη τη συνδρομή του για την υλοποίηση προγραμμάτων εμπλουτισμού καραβίδας και γενικά την προστασία του υγροβιότοπου Άγρα-Νησίου-Βρυττών και του τοπικού οικοσυστήματος για την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη του παραδοσιακού αυτού προϊόντος για την Πέλλα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την εποικοδομητική συνάντηση και ανέφερε ότι η Π.Ε. Πέλλας στηρίζει και θα συνεχίσει να συνδράμει σε δράσεις και πρωτοβουλίες στον τομέα του πολιτισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος και της προβολής των ποιοτικών τοπικών προϊόντων με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Στη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Η Σκάλα» αποτελούμενη από τον κ. Βασίλειο Ποτίρη και τις κυρίες Μαρία Ποτίρη, Μένη Πρόϊου και Ευαγγελία Κόντη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου