Tuesday, 16 April, 2024

Όλοι σήμερα στο Σκυδραϊκό Καρναβάλι, βρέξει χιονίσει!

Σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου με κέφι και τρέλα, στις 4.00 το απόγευμα ξεκινά το  Σκυδραϊκό Καρναβάλι, με καρναβαλιστές με τα ευρηματικά τους άρματα για να σατιρίσουν

να διακωμωδήσουν, να κριτικάρουν χαρίζοντας χαρά και διασκέδαση.

Μικροί αγαπημένοι ήρωες της Disney, λιλιπούτειοι Αστροναύτες, χαβανέζες και ποπ χορεύτριες και χορευτές μαζί με χανούμισσες, άλλοι με κίτρινα καπέλα που θα φορέσουν τις πολύχρωμες κορδέλες τους με τρέλα και κορδέλα, τα Sweet Emoji, που γεμίζουν τις διαδικτυακές συζητήσεις για να εκφράσουν συναισθήματα, μικροί και μεγάλοι Ινδιάνοι που θα φωνάζουν και σ όποιον δεν αρέσει ας έρθει με τον Κηδεμόνα του.

Οι Avengers of Justice έρχονται να απονείμουν δικαιοσύνη και ασφάλεια στην πόλη μας! Οι κλέφτες θα τρέχουν κυνηγημένοι από τους αστυνόμους και οι αστυνόμοι από τους Super Ήρωες.

Από την άλλη, οι Κυρίες και οι Κύριοι Καλοκαιρινές διακοπές θα μας θυμίσουν πώς ο Έλληνας βρίσκει πάντα τρόπους διαφυγής… και το Κλουβί με τις τρελές έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές!

Μέχρι και Σταυροφορίες θα έχουμε στη Σκύδρα. Οι Σταυροφόροι και οι Σταυροφόρες πάνω στο φανταστικό τους άρμα μας υπόσχονται χορό μέχρι τελικής πτώσεως. Και βεβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Οι μάγειρες και οι κριτές του Master Chef θα είναι κι αυτοί μαζί μας και οι Survivors επίσης, διάσημοι και μαχητές καλώντας μας να τους εμψυχώσουμε στο τράβηγμα του σκοινιού και την κύλιση του τροχού φωνάζοντας συνθήματα. Θα δούμε την Βουλή των Ελλήνων όμορφη και επιβλητική από την μια και γκρεμισμένη από την άλλη… χτίστες και μπετατζήδες θα προσπαθούν να την αναστηλώσουν… θα τα καταφέρουν άραγε;

Σήμερα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ολοστόλιστη αποκριάτικη Σκύδρα! Στην πιο μεγάλη, την πιο ζωντανή και με παλμό Παρέλαση!

Η Σκύδρα και το Καρναβάλι της σας περιμένει βρέξει χιονίσει!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου