Thursday, 28 March, 2024

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΑΠΗ Έδεσσας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα του ΚΑΠΗ πραγματοποιήθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. Ευ Ζην του Δήμου Έδεσσας την προηγούμενη Πέμπτη.
Η συμμετοχή των μελών ήταν μεγάλη, ξεπέρασε κάθε προηγούμενη εκδήλωση και ενθουσίασε τους παρευρισκομένους. Αντάλλαξαν ευχές, διασκέδασαν, χόρεψαν με ζωντανή μουσική από τους Εδεσσαίους καλλιτέχνες Μάκη Ίνδο και Παναγιώτη Βενέτη.
Από τη χορωδία του ΚΑΠΗ, ακούστηκαν χαρακτηριστικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όπως η «Άγια Νύχτα» και το «Χιόνια στο καμπαναριό».
Από την προϊσταμένη του ΚΑΠΗ Σωτηρία Φιλούκατζη στο καλωσόρισμα της τονίστηκε το βαθύτερο Πνεύμα των Χριστουγέννων, που χαρακτηρίζεται από τη διάθεση για προσφορά αγάπης και ανθρωπιάς.


Ο Δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτριος Γιάννου στο χαιρετισμό του, επισήμανε το έργο του προσωπικού του Ευ Ζην και του ΚΑΠΗ Έδεσσας και ευχήθηκε υγεία σε όλα τα μέλη, να συνεχίσουν να συμμετέχουν στις πολυθεματικές δράσεις του ΚΑΠΗ Έδεσσας με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως το 2018.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, έδωσε θερμές ευχές στα μέλη, εστιάζοντας στα χαμογελαστά πρόσωπα, ευχόμενος να έχουν όλοι τους γονείς τους εν ζωή και πως είναι ευλογία να απαντάς στις ανάγκες των ατόμων της τρίτης ηλικίας. Τέλος συνεχάρη τον πρόεδρο του Ευ Ζην Δημήτριο Γιώγα για τα άριστα αποτελέσματα στο έργο που επιτελείται στο ΚΑΠΗ.
Ο Πρόεδρος του Ευ ζην, Δημήτριος Γιώγας έδωσε ευχές στα μέλη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεγάλη προσέλευση των μελών του ΚΑΠΗ σε όλες τις δράσεις του, τους ευχαρίστησε για τον δυναμισμό, τον εθελοντισμό και την συμμετοχικότητα τους. Επίσης ευχαρίστησε το προσωπικό για την πολύ δουλειά και την επιτυχημένη προσέγγιση στις ανάγκες των μελών του ΚΑΠΗ Έδεσσας.
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππος Γκούρος, η αντιδήμαρχος κα Κατσάρα-Βλάχου Μαρία, η πρόεδρος ΔΗΚΕΔΕ κα Ιατρίδου-Βλαδίκα Νατάσσα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ του Ευ Ζην, κος Τάκος Δασκάλου, τα μέλη του Δ.Σ του Ευ Ζην κος Σωτήρης Δραγούμης και κα Μαρία Δασκαλίτση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου