Friday, 29 March, 2024

Το πρόγραμμα της πορείας και διανυκτέρευσης του Συλλόγου «Α. Μιμιλίδης» στο Πάικο 

Το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου 2016 ο Σύλλογος «Αχιλλέας Μιμιλίδης» θα πραγματοποιήσει πορεία και διανυκτέρευση στο όρος Πάικο

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 5 μμ του Σαββάτου 4 Ιουνίου με συγκέντρωση στα γραφεία του συλλόγου. Μετά θα μεταβούμε οδικώς μέχρι τις κατασκηνώσεις του Ελευθεροχωρίου. Στις 6 μμ αρχίζει η πορεία από τις Κατασκηνώσεις και στην πρώτη διασταύρωση θα στρίψουμε δεξιά προς το ΒΑΟ Όπου θα γίνει και η πρώτη στάση. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε όλο τον ανηφορικό δρόμο και φτάνοντας στη βρύση θα γίνει η δεύτερη στάση για ανεφοδιασμό Νερό και ολιγόλεπτη ξεκούραση. Μετά συνεχίζουμε την ανηφόρα, περνάμε την στάση και φτάνοντας στο πρώτο μεγάλο ξέφωτο στρίβουμε αριστερά όπου Φτάνοντας στο καταφύγιο θα διανυκτερεύσουμε. Επειδή υπάρχει μεγάλη ανηφόρα κάποιοι φίλοι του συλλόγου μπορούν να περπατήσουν και μέρος της διαδρομής αφήνοντας τα οχήματα τους στη διασταύρωση προς ΒΑΟ.

Την Κυριακή το πρωί θα ασχοληθούμε με την τοπογραφία, ενημέρωση για την περιοχή και εκπαίδευση σε αντικείμενα διαβίωσης στο βουνό. Το απόγευμα της Κυριακής προβλέπεται αναχώρηση κατά αντίστροφο τρόπο. Στην δραστηριότητα μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη και φίλοι του συλλόγου με δική τους ευθύνη.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φέρουν ένδυση, υπόδηση και τροφή για διαμονή στο βουνό μιας ημέρας. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6972494742 (Τσιτιρίδης Άγγελος) 6974646834 (Κουτσοκώστας Γαβριήλ) ή στο email gabrilos1@gmail.com μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016.

Το πρόγραμμα της πορείας και διανυκτέρευσης του Συλλόγου «Α. Μιμιλίδης» στο Πάικο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου