Saturday, 20 April, 2024

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις 2015 στους Γαλατάδες

Από την Παρασκευή 28 Αυγούστου η Εταιρία Αστικού Πολιτισμού “Φίλιππος” Γαλατάδων διοργανώνει το 17ο Φεστιβάλ παράδοσης και πολιτισμού, με καλεσμένους Συλλόγους από πολλές περιοχές στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.


Την πρώτη βραδιά στις εκδηλώσεις συμμετείχαν: ο Λαογραφικός Όμιλος Αριδαίας “Οι Άλμωπες”, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Πέλλας (προσφύγων Ανατολικής Θράκης), ο Σύλλογος Λάκκας “Η Μπάμπιανη” και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαμιανού “Ο Διογένης”.

Galatades2
Το Σάββατο 29 Αυγούστου, έλαβαν μέρος ο Μορφωτικός Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας “Η Αρχαία Πέλλα”, ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αδένδρου ¨Η Πρόοδος”, ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών περιοχής Πρέβεζας και η Εταιρία Αστικού Πολιτισμού “Φίλιππος” Γαλατάδων Πέλλας (ομάδα χορευτών ’80) ενώ ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα Ήχος Αλμωπίας (ορχήστρα Τσιπάρη).

Galatades3

gal4

gal5

gla7

Η σημερινή ημέρα, Κυριακή 30 Αυγούστου είναι αφιερωμένη στα παιδιά, από τις 20:00 μ.μ. με παιδικό τμήμα οριεντάλ και στη συνέχεια παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις. Αύριο, όπως κάθε χρόνο διοργανώνεται εθελοντική αιμοδοσία, μία σημαντική κίνηση των μελών της Εταιρίας, με τη στήριξη των μελών και πολλών κατοίκων των Γαλατάδων και όχι μόνο.

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις 2015 στους Γαλατάδες

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου