Thursday, 28 March, 2024

«Μουσική στο φως του φεγγαριού» στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου Έδεσσας

Στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου Έδεσσας θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ατμοσφαιρικές μελωδίες από τη Νεανική χορωδία Έδεσσας υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Γκουράνη και τους μουσικούς Στέλλα Λιολιοπούλου στο βιολί, Γεωργία Μπυράκη στο φλάουτο, Ορέστη Παπαϊωάννου στο κλαρινέτο, Παύλο Κλιμάχιν στην κιθάρα και Μαρία Ζλατάνη στο πιάνο.

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, γιορτάζει την αυγουστιάτικη Πανσέληνο το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 και οργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο- αυτή τη φορά σε περισσότερους από 140 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας συμμετέχει και φέτος στον εορτασμό και σας προσκαλεί να απολαύσουμε το φεγγάρι του φετινού Αυγούστου στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου Έδεσσας. Η είσοδος του κοινού θα είναι ελεύθερη και η έναρξη στις  21:00.

«Μουσική στο φως του φεγγαριού»

1.        Στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου Έδεσσας θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ατμοσφαιρικές μελωδίες από τη Νεανική χορωδία Έδεσσας υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Γκουράνη και τους μουσικούς Στέλλα Λιολιοπούλου στο βιολί, Γεωργία Μπυράκη στο φλάουτο, Ορέστη Παπαϊωάννου στο κλαρινέτο, Παύλο Κλιμάχιν στην κιθάρα και Μαρία Ζλατάνη στο πιάνο. Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας.

2.        Ο Ναός της Παλαιάς Μητρόπολης Έδεσσας θα είναι επισκέψιμος έως τις 23:00.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ-ΛΟΓΓΟΣ-2015

«Μουσική στο φως του φεγγαριού» στον αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου Έδεσσας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου