Thursday, 25 April, 2024

«Μακεδονομάχων μνήμη μέλλοντος» στην Κρύα Βρύση

Προς ολοταχώς οδεύουν οι προετοιμασίες για την 2ηεκδήλωση ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΝΗΜΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ που ξεκίνησε πέρυσι και φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως θεσμός σε ετήσια βάση το τελευταίο Σαββατοκύριακο

του Νοεμβρίου στην πόλη της Κρύας Βρύσης. Ένα πλούσιο διήμερο πολιτισμού, ιστορίας, αθλητισμού και μνήμης.
Είναι χαρακτηριστική η σχετική ανακοίνωση του Π.Σ. “ΣΩΚΡΑΤΗΣ” ο οποίος είναι και ο εμπνευστής και διοργανωτής του νέου αυτού θεσμού στη πόλη της Κρύας Βρύσης!
Φίλες και φίλοι, ο σύλλογός μας έχοντας εθνική και ηθική υποχρέωση, συνεχίζει να τιμά τους ηρωικούς αγωνιστές του Μακεδονικού Αγώνα, σε αντίθεση με τα όσα πονηρά και ύπουλα διαδραματίζονται στις ημέρες μας σε βάρος της Μακεδονίας.


Σας καλούμε όλους, μαθητές και ενήλικες, να δώσετε το παρόν στην εκδήλωση του Σαββάτου 24 Νοεμβρίου στις 7:30 μ μ στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας με ομιλητή τον κ. Παπαλαζάρου Ιωάννη και θέμα “Γκόνος Γιώτας , ο Γενναίος Αγωνιστής και Πολύτιμος Οπλαρχηγός του Βάλτου”. Θα συμμετέχει η Δημοτική Χορωδία και θα απαγγείλουν ποιήματα μέλη των Θεατρικών μας Ομάδων.


Επίσης, εάν θέλετε να ξαναζήσετε υπέροχες αθλητικές στιγμές, δηλώστε συμμετοχή στους αγώνες τις Κυριακής που είναι για όλες τις ηλικίες, νιώθοντας υπέροχα αφού έτσι πέραν της γυμναστικής θα στηρίξετε και ένα αθλητικό γεγονός στην πόλη μας, αλλά και τη συνολική προσπάθεια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου