Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα προέδρου ΚΕ.ΚΑ.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας Νικόλαου Σκορδή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας 

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία έρχεται να μας υπενθυμίσει την υποχρέωση που έχουμε όλοι μας να στεκόμαστε με αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό απέναντι σε αυτούς τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μας, οι οποίοι αποτελούν ένα ενεργό και σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας.

Είναι ταυτόχρονα μια ευκαιρία να αναλογιστούμε τις υποχρεώσεις της κρατικής και δημόσιας διοίκησης απέναντι τους και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας των προνομίων και των δικαιωμάτων τους.

Στον Δήμο Πέλλας, και ειδικότερα στο ΚΕ.ΚΑ.Π.Π.Α (Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής), εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις επιθυμίες των συμπολιτών μας που ανήκουν σε αυτήν την κοινωνική ομάδα και προσπαθούμε να βρισκόμαστε δίπλα τους με σκοπό και στόχο να εξετάζουμε και να υλοποιούμε, στον βαθμό που κάθε φορά είναι εφικτό, τις δικές τους προτάσεις.

Η σημερινή μέρα ανήκει στις μαμάδες και τις γιαγιάδες μας, τους πατεράδες και τους παππούδες μας. Ας την αφιερώσουμε σε αυτούς και ας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τα εφόδια και τις εμπειρίες της ζωής που μας έχουν χαρίσει απλόχερα

ΣΚΟΡΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πρόεδρος ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.

Δήμου Πέλλας

Μήνυμα προέδρου ΚΕ.ΚΑ.Π.Π.Α. Δήμου Πέλλας Νικόλαου Σκορδή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου