Friday, 19 April, 2024

Η πρώτη βραδιά της γιορτής του Κερασιού στον Αρχάγγελο Αριδαίας

Πλήθος κόσμου στην πρώτη βραδιά γιορτής του Κερασιού στο Δημοτικό Αμφιθέατρο στον Αρχάγγελο Αριδαίας, το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

και όπως ανέφερε ο δήμαρχος Αλμωπίας “μας οδήγησε σε μία βραδιά προβληματισμού, γύρω από αυτό το αγροτικό προϊόν, που μας καταξιώνει ως περιοχή σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη και μας κατατάσσει εξαγωγικά στις πρώτες θέσεις”.

“Κατανοώ και αφουγκράζομαι τους προβληματισμούς των αγροτών μας και ιδιαίτερα των κερασοπαραγωγών, που φέτος βιώνουν μία πρωτοφανή κρίση στην παραγωγή τους, λόγω των καιρικών συνθηκών που έπληξαν την περιοχή μας. Είναι σημαντικό ως τοπική αυτοδιοίκηση να κατανοούμε τους ανθρώπους του μόχθου και πλέον ο Δήμος αποτελεί το τελευταίο αποκούμπι των πολιτών, μέσα στα τόσα προβλήματα που βιώνουν”.

“Από το βήμα που μου δόθηκε στη Γιορτή Κερασιού, απευθύνθηκα και στους υδρονομείς και τους ζήτησα να δείξουν ανοχή στους συμπολίτες μας, που είναι αξιοπρεπείς, αλλά δεν έχουν πραγματικά τη δυνατότητα αυτή τη χρονική στιγμή να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, ώστε να μπορέσουν να ποτίσουν τα αγροκτήματά τους και εύχομαι στη συνέχεια με την αξιοπρέπεια που τους διακατέχει να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. Ήταν τιμή μου που παρευρέθηκα σε αυτή την όμορφη εκδήλωση και είχαμε την ευκαιρία εκτός από το να συζητήσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν, να φωνάξαμε για άλλη μια φορά όλοι μαζί ενωμένοι ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου