Thursday, 25 April, 2024

Η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής Βασιλόπιτας του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών, το μεσημέρι της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2019, σε οικογενειακή ταβέρνα της πόλης.
Παρουσία της διοίκησης, μελών και φίλων του Λυκείου Ελληνίδων που το στηρίζουν, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών Άννα Παπουτσή απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε καλή Χρονιά σε όλους.
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατέρας Καλλίνικος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πέλλας Γ. Στάμκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ι. Ανδρίτσος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Πέλλας Α. Επιτροπάκης, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ Απόστολος Φάκκας, ο δημοτικός σύμβουλος Α. Καραφυλλιάς, η Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων Σ. Κοσμόγλου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ» Κωνσταντίνος Τσιαρόγας, ο Πρόεδρος Σταύρος Αυγερινός και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κρητών και φίλων Κρήτης Γιαννιτσών «ΜΙΝΩΙΤΕΣ» και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυώτισσας «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ».


Μετά την τελετή κοπής της βασιλόπιτας, το Α΄ Παιδικό Τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών έκλεψε την παράσταση και καταχειροκροτήθηκε παρουσιάζοντας χορούς της Μακεδονίας.
Η εκδήλωση, την οποία πλαισίωσε με τις μουσικές του επιλογές ο DJ Μπάμπης Καραβίδας, “έκλεισε” με ανταλλαγές ευχών και πολύ χορό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου