Friday, 19 April, 2024

Η Δημοτική χορωδία Γιαννιτσών στο Δοξάτο Δράμας 

Την Κυριακή 20-3-2016 η Δημοτική Χορωδία Γιαννιτσών και η Χορωδία του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Δράμας συναντήθηκαν στο Κέντρο Προσφυγικής Μνήμης του Δήμου Δοξάτου Δράμας όπου σε κοινή συναυλία ερμήνευσαν τραγούδια που αγαπήθηκαν των: Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζηδάκη, Μ. Λοΐζου, Δ. Μούτση, Γ. Χατζηνάσιου, Στ. Κουγιουμτζή, Γ. Μαρκόπουλου κ. α.

  Ήταν μια ευκαιρία να συσφιχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι σχέσεις των μελών και των υπευθύνων των δύο Χορωδιών και να συζητήσουν με την συνοδεία μουσικών ακουσμάτων, τον σχεδιασμό μελλοντικών τους δράσεων.

   Η Δημοτική Χορωδία Γιαννιτσών εκφράζει τις ευχαριστίες της στη ΔΗΚΕΠΑ του Δήμου Πέλλας που μερίμνησε να πραγματοποιηθεί αυτή η εξόρμηση, στον μαέστρο της Δραμινής Χορωδίας κ. Γιαμαλή Νίκο και τους συνεργάτες του, όπως και τον Δήμο Δοξάτου για την όλη οργάνωση και φιλοξενία.

  Επίσης την προηγούμενη Τετάρτη, τα μέλη της Γιαννιτσιώτικης χορωδίας, στα πλαίσια της πανελλαδικής αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες, συγκέντρωσαν τρόφιμα και ρουχισμό και τα προώθησαν για τους πρόσφυγες της Ειδομένης.

IMG_1270 IMG_1323

Η Δημοτική χορωδία Γιαννιτσών στο Δοξάτο Δράμας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου