Friday, 19 April, 2024

Γλέντι μέχρι πρωίας την πρώτη βραδιά της γιορτής της καραβίδας (φωτο – βίντεο)

Γέμισε ασφυκτικά η πλατεία του Νησίου Έδεσσας από κόσμο που βρέθηκε στη  Γιορτή Καραβίδας το βράδυ της 22 Ιουλίου. Μιας γιορτής που αποτελεί τα τελευταία  χρόνια μοναδική παραδοσιακή αγροτουριστική σταθερή αξία που στόχο έχει την προβολή όλων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών ενός μοναδικού προϊόντος

karavida

karavidalive

kazani

Την εκδήλωση οργανώνει ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Νησίου “Η Σκάλα”, η ομάδα νέων του χωριού, η ομάδα γυναικών με την βοήθεια και υποστήριξη  των εθελοντών του Νησίου Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής, που τους αξίζει το μέγιστο μπράβο για την όλη διοργάνωση που ήταν άψογη και ξοδεύτηκαν ώρες δουλειάς και προετοιμασίας…

girls

men

all

boys

Η πρώτη βραδιά, ζωντάνεψε με τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας “Μακεδονικό Μεράκι” ενώ στην έναρξη των  εκδηλώσεων χόρεψαν νεανικά τμήματα του Συλλόγου Νησίου.

xoros

xorinisi

nisi

dimarxos

kosmos

glenti

kosmos2

people

tasos

Η καραβίδα της περιοχής, άλλοτε στυλοβάτης της τοπικής οικονομίας, προσφέρθηκε άφθονη και δωρεάν σε όλους τους παραβρισκόμενους και για όσους δεν επισκεφθήκατε την πρώτη βραδιά το Νησί, σήμερα προλαβαίνετε για τη δεύτερη με το γλέντι να συνεχίζεται με την παραδοσιακή ορχήστρα “Κρυστάλλινος Ήχος”, ατελείωτες καραβίδες και όχι μόνο βέβαια! πολύ κέφι και χορό!

Χ.Π.

Γλέντι μέχρι πρωίας την πρώτη βραδιά της γιορτής της καραβίδας (φωτο – βίντεο)

*Η κλοπή περιεχομένου ιστοσελίδας αποτελεί ηλεκτρονικό αδίκημα και διώκεται ποινικά. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η διασκευή και η αναδημοσίευση του περιεχομένου αυτού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου