Friday, 29 March, 2024

Βιωματικό σεμινάριο για γονείς με θέμα «Παιδική επιθετικότητα και ο ρόλος της οικογένειας»

διοργανώνει η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας

Στόχος του σεμιναρίου, που απευθύνεται σε γονείς παιδιών νηπιακής (4-5 ετών) και σχολικής ηλικίας (6-12 ετών), είναι να καλύψει τον τομέα της συμβουλευτικής γονέων, ενισχύοντας παράλληλα τον ιδιαίτερα δύσκολο γονεϊκό ρόλο μέσα από βιωματικά σεμινάρια, με δωρεάν συμμετοχή για τους ενδιαφερόμενους.
Το σεμινάριο με θέμα «Παιδική επιθετικότητα, ενίσχυση θετικής συμπεριφοράς και ο ρόλος της οικογένειας» θα υλοποιηθεί στη Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, σε 8 δίωρες (πρωινές, εβδομαδιαίες) συναντήσεις, με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 15 άτομα. Ο χώρος και ο χρόνος του σεμιναρίου θα ανακοινωθούν, εφ’ όσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι έως την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν αιτήσεις συμμετοχής από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας (Μητροπόλεως 44 Βέροια 5ος όροφος, γραφεία 4 και 8) και διαδικτυακά από τον ιστότοπο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη διεύθυνση www.pkm.gov.gr (επιλέγοντας Ημαθία ή Π.Ε Ημαθίας και στη συνέχεια ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ).
Η αίτηση αποστέλλεται συμπληρωμένη ηλεκτρονικά στα παρακάτω e-mail:
dimitra.tsitsa@imathia.pkm.gov.gr. ή kalaitzidou.ale@imathia.pkm.gov.gr, ή kalaitzidou.ath@imathia.pkm.gov.gr. ή
β) κατατίθεται έντυπη στα γραφεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας (βλ. παραπάνω).
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2331350175, 2331350138, 2331350223.
Εκτός από τη Βέροια, το βιωματικό σεμινάριο υλοποιείται παράλληλα από τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από μέλη του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας με ψυχοκοινωνική ειδίκευση.
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου