Friday, 26 April, 2024

«Άγγιξε» ευαίσθητες χορδές η Μουσικοθεατρική παράσταση «Σα να ‘ταν χθες» στα Γιαννιτσά

Συγκλονιστική η Μουσικό-Θεατρική Παράσταση «Σαν να ‘ταν χθες», ένα αφιέρωμα στον ελληνικό και ξένο Κινηματογράφο, που παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου, 12 Ιανουαρίου 2019

στο Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών.

Η διοργάνωση έγινε από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Γιαννιτσών και τις εθελοντικές ομάδες «Νοιάζομαι» και «3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών».

https://www.youtube.com/watch?v=m7bKDjehEOQ

Άλλη μία καταπληκτική εμφάνιση των «Νέων Μουσικών Χωρίς Σύνορα», υπό τη διεύθυνση της «δικής» μας μαέστρου Εύης Γρηγοριάδου, από τα Γιαννιτσά, όπου εντυπωσίασε τους θεατές που γέμισαν την αίθουσα και απόλαυσαν τη Μουσικοθεατρική παράσταση και καταχειροκρότησαν.

Ο Γιάννης Κετίκογλου ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος όλων, με τα μέλη του Καλλιτεχνικού Συλλόγου «Θεατρικές Πινελιές», με το σενάριο και τη σκηνοθεσία να «βαρύνουν» τον ίδιο, βγήκε νικητής της βραδιάς, καθώς πέτυχε να γεμίσει όχι μόνο το Πνευματικό, αλλά και ο χώρος του φουαγιέ με πολλά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν αντί εισιτηρίου για το «Γεύμα Αγάπης» της ενορίας του Αγίου Γεωργίου και άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Πέλλας.

Η κ. Κορτέσσα Κεραμάρη Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων «Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα», ευχαρίστησε τον κ. Κετίκογλου μιλώντας για τη συνεργασία τους, για τις εξαντλητικές πρόβες που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες για να βγει ένα άριστο αποτέλεσμα από όλους, μουσικούς, μέλη του Καλλιτεχνικού Συλλόγου, όπως και από το Μουσικό Σχήμα του 3ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών, που με όρεξη και μεράκι έδωσαν στο κοινό που παραβρέθηκε ένα ευχάριστο δίωρο με δόσεις αλληλεγγύης, προσφοράς και μουσικής!

Η κα Κεραμάρη δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το δήμο και τη ΔΗΚΕΠΑ όπως και τον Μπάμπη Καραβίδα που ήταν αρωγός στις πρόβες για το καλύτερο αποτέλεσμα ηχητικά και οπτικά!

Οι μουσικοί των Νέων χωρίς Σύνορα

Η Εθελοντική ομάδα και το Μουσικό Σχήμα του 3ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών, με την υπεύθυνη καθηγήτρια Γεωργία Λάζου ήταν άψογοι!

Το σχήμα του 3ου ΓΕΛ

Σενάριο/Σκηνοθεσία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΤΙΚΟΓΛΟΥ

Διεύθυνση Ορχήστρας: ΕΥΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ

Στο τραγούδι:

Αντωνοπούλου Ουρανία

Καλαϊτζόγλου Δημήτρης

Μάγκου Αλεξάνδρα

Σοφιαλίδης Γιώργος

Τζίνα Βασιλεία

Τσίτου Χριστίνα

Χατζόγλου Μάριος

Έπαιξαν οι:

Ασβεστάς Χρήστος

Δημητριάδης Νίκος

Κετίκογλου Γιάννης

Μεταξάς Χάρης

Παπαδοπούλου Βιβή

Παπαδοπούλου Μάρα

Σατραζάνη Ελένη

Σπυρίδου Έφη

Στόιτση Γιώτα

Τζαμτζή Εβίτα

Χρυσοστομίδου Ειρήνη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου