Thursday, 28 March, 2024

Ευχαριστήριο μήνυμα του εκπολιτιστικού συλλόγου Ασβεσταριών “Γκόνος Γιώτας”

Ευχαριστήριο μήνυμα του εκπολιτιστικού συλλόγου Ασβεσταριών “Γκόνος Γιώτας”

Το Δ.Σ. του συλλόγου μετά και τη φετινή μεγάλη επιτυχία των εορταστικών δράσεων με το Έλκηθρο του Αη Βασίλη΄ ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στη μεγάλη γιορτή των παιδιών.
Ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Πέλλας κ.Στάμκο Γρηγόριο , τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑΠ κ.Μπαλτσίδη Κων/νο , την περιφεριακή σύμβουλο κα.Μαρία Καράμπελα, τον Δικηγορικό σύλλογο Γιαννιτσών, και την διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών .

Το Ι.ΚΤΕΟ Γιαννιτσών(Πένογλου Γ.-Δουβαντζής Π.) -Τοψής (εμπόριο λιπαντικών)-Μίχογλου Θεόδωρος (εμπόριο ελαστικών)-Γεωργαλάς (είδη προστασίας εργαζομένων)-Καραλιάς (πρατήριο υγρών καυσίμων)-Ρεκτιφιέ Εφαρμογή -Μαυρίδης Γ.(ηλεκτρολογικό υλικό)-Μητακίδης-Θεοδωράκογλου (συνεργείο αυτοκινήτων) Κεχαγιάς Σωτήρης (κατασκευαστική εταιρεία).
Επίσης ευχαριστεί τους κατοίκους του Μελισσίου, Γιαννιτσών, Πέλλας, Πενταπλατάνου, Ελευθεροχωρίου, Αμπελειών, Ν.Πέλλας, Αξού, Ν.Μυλοτόπου, Π.Μυλοτόπου, Αραβησσού, Αχλαδοχωρίου,Παλαιφύτου, Καρυώτισσας, Ακρολίμνης, Γαλατάδων και Πλαγιαρίου, τα παιδιά του συλλόγου που για μια ακόμη χρονιά έβγαλαν ένα φορτωμένο πρόγραμμα του ελκήθρου, τους πολιτιστικούς συλλόγους που συμμετείχαν στις δράσεις και τον κ.Καπουσούζη Χρήστο που είχε την επιμέλεια της εκδήλωσης και της συντήρησης του ελκήθρου.
Σας ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου