Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Χαμός στο Twitter για τη δήλωση Τσακαλώτου περί… φυσικής λύσης στο συνταξιοδοτικό!

Κριτική και ατάκες στα social media με αφορμή τις κυνικές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών στο Λονδίνο
«Αυτοί οι άνθρωποι -οι παλαιοί συνταξιούχοι- θα τεθούν εκτός συστήματος με φυσικό τρόπο». Τάδε έφη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κατά την ομιλία του στο 13ο ελληνικό Roadshow, στο Λονδίνο, αναλύοντας τα… σχέδια της κυβέρνησης για την επίλυση του συνταξιοδοτικού τα επόμενα χρόνια.


Η δήλωση-επιτομή του κυνισμού από τον υπουργό Οικονομικών, προκάλεσε σάλο όχι μόνο στην αίθουσα που ειπώθηκαν τα συγκεκριμένα λόγια, αλλά πολύ περισσότερο στην ελληνική κοινωνία, η οποία βιώνει από πρώτο χέρι τις συνέπειες των πολιτικών και των μέτρων που ελήφθησαν.


Οι δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου σχολιάστηκαν αναλόγως στα social media, καθώς οι… άνθρωποι αυτοί, οι παλαιοί συνταξιούχοι, όπως τους αποκάλεσε ο υπουργός Οικονομικών, που θα πεθάνουν και θα δώσουν λύση στο… ασφαλιστικό, είναι οι γονείς μας και πολλοί από αυτούς είναι και χρήστες του διαδικτύου, αλλά και ψηφοφόροι, Έλληνες πολίτες που αν μη τι άλλο, μετά από οκτώ χρόνια μνημονίων και «αιματηρές» περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και παροχές, αξιώνουν τη στοιχειώδη ευαισθησία και σεβασμό από έναν κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης.


protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου