Thursday, 28 March, 2024

Πρόδωσαν τους Πόντιους οι Ευρωβουλευτές – Απείχαν Ν.Δ., ΚΙΝ.ΑΛ., Ποτάμι…

Δεν ψήφισαν υπέρ της αναγνώρισης της Γενοκτονίας
Πήγαν μόνο επτά (!!!) από τους 27 Έλληνες και Κυπρίους. Απείχαν Ν.Δ., ΚΙΝ.ΑΛ., Ποτάμι…
Το ανθελληνικό κίνημα θάλλει εντός Ελλάδος. Οι ξένοι εχθροί της πατρίδας σίγουρα ζηλεύουν τις επιδόσεις της πέμπτης φάλαγγας που έχει διαβεί τις πύλες της πάσης φύσεως εξουσίας και διαλύει ό,τι έχει απομείνει όρθιο στην Ελλάδα.
Όσα έχουν κατά νου να πράξουν εναντίον του έθνους δεν τα κρύβουν. Τα κάνουν και τα λένε απροκάλυπτα επειδή έχουν την πεποίθηση ότι όχι μόνο θα μείνουν ατιμώρητοι για την προδοσία τους, αλλά θα επιβραβευτούν κιόλας!
Μία από τις κατάπτυστες πράξεις, που ξεχωρίζουν αυτόματα από τον εθνικό κορμό όποιον τις κάνει ή τις ενθαρρύνει, είναι η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων από τους Τούρκους. Αυτοί που διαπράττουν αυτό το ανοσιούργημα, το οποίο τιμωρείται πλέον από τον νόμο, δεν είναι τουρκόφωνοι που ελέγχονται από το προξενείο στην Κομοτηνή, αλλά ελληνόφωνοι που μπορεί να κατέχουν θέση στο υπουργικό συμβούλιο, στη Βουλή των Ελλήνων ή στην Ευρωβουλή!
Σε αυτή τη συνομοταξία σίγουρα δεν ανήκει ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, ο οποίος ζήτησε να συζητηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να εκδοθεί ψήφισμα για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Η πρωτοβουλία του κ. Μαριά είναι σημαντική και ηθικά και εθνικά επιβεβλημένη.
Ομως η προσπάθεια προδόθηκε. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μαριάς, «σε μια συνεδρίαση όπου συμμετείχαν μόνο επτά από τους 27 συνολικά Ελληνες και Κύπριους ευρωβουλευτές, οι ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ο Μάνφερντ Βέμπερ, όπως και οι Σοσιαλιστές και οι Φιλελεύθεροι και ο Γκι Φερχόφστατ στάθηκαν στο πλευρό του Ερντογάν και καταψήφισαν την πρόταση».
Υπάρχουν τουρκόψυχοι ευρωβουλευτές, που ψηφίζουν εναντίον της Ελλάδας ή απλά… κρατούν ίσες αποστάσεις μεταξύ του θύτη (Τουρκία) και του θύματος (Ποντιακός Ελληνισμός) που υπέστη τη Γενοκτονία.
Επίσης υπάρχουν και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, όπως ο Δημήτρης Καιρίδης της Ν.Δ., που έχουν αρνηθεί την Ποντιακή Γενοκτονία αλλά ύστερα δηλώνουν ότι… παραποιήθηκαν οι δηλώσεις τους.
Θα είναι ευχής έργο να εκλεγούν σε Βουλή και Ευρωβουλή άνθρωποι που θα συμπαθούν την Ελλάδα περισσότερο από την… Τουρκία.
dimokratianews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου